Monday, May 14, 2012

Hujung Minggu Saya ! (makan! makan! makan!)






Hari Sabtu, hari pelepasan.. Hubby bagi ai hang out dengan kawan kawan.. Ai choose TTC Corner.. HAHA ! Mereka lebih memahami.. Suka keluar dengan orang yang lebih paham kita... Orang yang TAK reti reti bahasa asyik nak sakitkan hati tu, tak nak kawan korang ! HAHA !! *acah je*


Plan actually nak pergi makan Nasi Lemak je.. Nasi Lemak kontroversi.. Sebab apa ? Semua yang makan mesti kata SEDAP ! Sedap ! SEdap ! Ai wajib cuba ni.. Apa yang sedap sangat dengan nasi lemak tu? Tak sama dengan Nasi Lemak Makcik Melah ke? hihiihi ~ Nasi Lemak tu di FoodCourt Precint 9, Putrajaya... Pusat Komuniti apa ntah namanyaa... heee~


Bila ai makan, memang sedap okey ! Tak tahu apa yang sedap.. Lemak cukup, ayam rempah sedap ! Cukup rasa la.. Patut lah mereka mereka ni meroyan kata sedap ! HAHA ! Sudahnya ai pun meroyan sama.... Sekali suap, cakap sedap ! Makan lagi, cakap sedap lagi ! hihihi~ Bila nak habis makan daaa....

*RM7*



Pastu lepas makan baru plan, apa nak buat ni? Masih terlalu awal untuk balik.. Dah ada pelepasan ni.. Rugi rugi balik awal ! HEHE ~ So, we all semua decide lepak lepak umah zana, solat semua.... Kat rumah zana, we all planning nak suprise kat Kekda yang tak dapat join we all.. Sebab beliau jauh nun di sana KL... So, kali ni , kita serbu Kg. Baru pulak okayyyy.....  Yannie tak dapat follow, hubby dia ada kerja.. Rugi awak yannie ! hihiii~

*Thanks Zana bawak lepak kat rumah awak yang kononnya 'bersepah' itu! heee~*




Sampai Kg. Baru, Kekda tak terkejut pun dengan suprise we all.. Beliau dah dapat agak ! Choi ! Cinta lah ni... heee~ Tapi tak pe, asalkan dapat berjumpa, dan yang pasti ai dapat makan Skelumit tu... HAHA ! Sumpah ai xreti nak sebut.....  Kalau taip ok, SUKHUMVIT haa.. Sapa pernah makan ? Tomyam dia MARVELES ok.......... Nanti nak bawak family makan sini la.. heee~

*Thanks Kekda belanja makan Tomyam* 



After makan tomyam sedap , lagi sedap bila Kekda belanja.. HEHE ~ We all hantar Kekda balik rumah... Kejap je dapat jumpa ~Tak puas ! Next time jumpa lagi . . Sampai rumah, dalam kul 9pm..... Seharian ai berada di luar, berjimba jimba.. Seronoknya !! Hari ahad? Masa untuk menjadi isteri mithali... hihihiihi ~

* Jimba jimba sampai dah malam, memasing tak ingat laki ek? hihihi*










Yang suka hujung minggu macam ni !
signature ms eida

24 comments:

  1. ni memang makan2 nye weekend ni kekdahnye kak..
    bestnye.. ;)

    ReplyDelete
  2. wah bukan main seronok lagi ye...dapat pelepasan katakan...

    ReplyDelete
  3. bestkan sesekali hang out dgn kengkawan..:)

    ReplyDelete
  4. rindu ngan geng ttc...love u all...;)

    ReplyDelete
  5. astaga..da cam cleaner dah ha dgn beg taperwer dia tu.. akakakak..

    oke..oke.. nxt time kita gather satu hari satu malam buat bbq lak. :D

    ReplyDelete
  6. bestnyer geng2 TTCian dpt hang out sampai malam....mesti seronok dpt bual2, jumpa dan lepak2.....
    haish...jauh plak melaka ni...

    ReplyDelete
  7. kte pn slu gk mkn kt p9 tu..mmg sodapp..tp mhl cktla RM6..klu skali skala bolehla..klu ari2 mau pape kedana den..huhu

    ReplyDelete
  8. @.: iEyLa :.

    HAHA ! tau xpe dik non. Asyik makan je kerjanya.. =p

    ReplyDelete
  9. @cik Jue Aka Ibu Farisyah

    Guna sebaik mungkin kak.. kesudahnya sampai malam tu ! HAHA

    ReplyDelete
  10. @azzey

    Best! Sekali sekala boleh... kalau tiap2 minggu habis kene marah dgn laki... hiihhi

    ReplyDelete
  11. @chinta...

    Rindu dgn chinta jugak.... Nape tak join hari tu?? =(

    ReplyDelete
  12. @BaTiK_PiNk

    Best sangat!! Yani, Melaka kat mana ???

    ReplyDelete
  13. @diari hati

    Yeke? dah dekat lah kita ni.. boleh la jumpa.. heee~~ Ida hari tu kene RM7.. Memang berbaloiii~~~

    ReplyDelete
  14. @PUANSTOBERI

    Haa.. tak puas jumpa kekda! Nak dengar cerita Krabi lagi..... =p

    Yannie kata, dia nak buat BBQ.. Nanti kita serbu umah dia lak!! heee~

    ReplyDelete
  15. Eeeeeiii TTC ku nape tak ai uolls rumah i dkt sgt fudkot p9 tu taw...

    ReplyDelete
  16. @Leen ^___^

    Yeke leen? Mana kita tau! heee~ Tak pe tak pe.. next time bila we all gath lagi, ai ajak yu ye!! =)

    ReplyDelete
  17. yeke, ida..nsi lmk die dh naik RM7 eh skrg..

    ReplyDelete
  18. wah bestnyer bkumpui.. ros duk jauh :( sob2 :P

    ReplyDelete
  19. @diari hati

    Aah, ida baru makan kan.. naik sudah... huuu~~ Sedap kot? tu yang suka hati naik hege.. =p

    ReplyDelete
  20. @♥ ROS ♥

    Heee~ tak pe ros... blog kan ada.. =)

    ReplyDelete
  21. eida...baru makan kat sini jugak..hari yang sama...tak nampak pon...*kalau nmpak pon mcm kenal kan..* hehehe... nest time kalau ade gathering mcm ni lagi bole la kite join awak2 sume ye...

    ReplyDelete
  22. BESTNYER...SELALU TAK DAPAT JOIN...SOB...SOB...

    ReplyDelete
  23. @Farisha Haris

    Hehe~~ Nenanti kalau ada gede gede kita ajak awak ye! =)

    ReplyDelete
  24. @Errina.Rahim

    Hehehe~~ Takpe, nanti boleh join lagi.. =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page