Tuesday, May 22, 2012

Go Genting !





Bila last uols semua ke Genting ? Ai dah pergi Genting rasanya ada dekat 4x.. Jangan tak tahu ada juga orang yang TAK pernah pergi Genting tau ! hihihi ~ Semua game ai dah main.. Memang rasa nak repeat je pergi.. Genting tak pernah membosankan.. kan? kan? 


Disebabkan lama tak pergi Genting, bila nak pergi ni, tercari cari info pasal Genting.. Takut takut, mana tahu ada yang berubah ke kan? Semalam ke bila ntah.. Ada iklan menari nari kat blog ai.. Iklan Genting Malaysia Resort World ~ Macam tahu tahu je.. hihihi ~ Terima kasih kerana memudahkan kerja ai.. Huuu~


Tak sabar nak menjadi budak budak balik. Nak main semua game balik. Rindu dengan Genting.. Lagi best bila nak pergi dengan BFF ! Hubby? Tinggal rumah.. hee ~ Pelepasan Maha Hebat ni ! Thanks hubby ~ Love u... Muah ! muah !~


Keterangan lanjut, ataupun sapa sapa nak pergi Genting, boleh la klik SINI ~ Semua info ada.. Price, bilik, macam macam laaa...... Cant wait ! Genting, Wait for me...... ~ *nak kene beli baju baru ke? Choi!!*


*Seronoknya! Tak sabar ! Tak sabar !*










Yang tak pernah cuti cuti dengan BFF ni, makin tak sabar !
signature ms eida

20 comments:

  1. ko g ngn sape weh?nk ikut..hehe..

    ReplyDelete
  2. huhu. mujo akak penah pegi..tu pun baru skali. tatau pasal apa, cam rasa scary je naik genting tu. ada plan gak thn ni, tp takde time dah nak slot.. huhu :D

    ReplyDelete
  3. kene kene...satu percutian.satu baju...ehehe...rosak la kalu guna konsep percutian eka...eida last eka pegi masa 2009 pre homeymoon dgn en somi.mlm pertama jadi isteri org terus g sana

    ReplyDelete
  4. TAK pernah pergi GENTING dengan ko kan :)

    ReplyDelete
  5. eida : wahh dah lama gila tak jejak kaki kat sana... teringin gak laa nak gie hu3

    ReplyDelete
  6. Mak aih... Ros xsampai lg nih.. Maluu... :p

    ReplyDelete
  7. bile anda pergi?? uhuhuh nk ikotttttt
    dr awal thn 2008.. incik sarip janji nak pi genting.. smpi kawin ... sampai la..
    hareemmmmm...
    pi genting selalu.. tp pusing2.. turun balik.. cehhhh

    ade kwn baru besh

    ReplyDelete
  8. g biler???waaa,last sekali g genting time kita g sekali dgn yong n kalid,thn bile tu????hahahahaha.....

    ReplyDelete
  9. sy pun dah lame x g genting..last pergi thn lepas kot...utk kali ke-2..
    bhahaha

    ReplyDelete
  10. @anna alaui

    Aku g ngan budak ofice aku.. Hari bekerja.. =)

    ReplyDelete
  11. @PUANSTOBERI

    Scary kan kak ! Ida borak tak henti dalam bus sbb taknak tengok luar..hihihi ~ Tak pe.. Genting tak larik, slotkan next year yer.. =)

    ReplyDelete
  12. @eKa

    HAHA !! Ida beli gak. semua yang id apakai g genting itu adalah baru semata!! YES !! =p

    ReplyDelete
  13. @Siti Nursyuhada

    Haa... ajak hubby yer.. Sejuk sana.. BEST! =p

    ReplyDelete
  14. @♥ ROS ♥

    Tak pe.. Genting sentiasa ada.. Bebila boleh pergi kan.. =)

    ReplyDelete
  15. @cikbedahlaser

    Harus tuntut tu cik bedah oiii!! Ida g hari bekerja ni... Awak kan busy woman... =p

    ReplyDelete
  16. @missayu

    Aku g hari jumaat lepas, rita naik sabtu.. hihii... Aah last pergi dgn korang tu lah ! 2009 ye!!~ hihi

    ReplyDelete
  17. @PhatLady

    Ok lah tu kire pernah pergi.. hhehehhhee~~~

    ReplyDelete
  18. @Zana Adieyza

    Jom ajak TTC Corner naik genting !! hihihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page