Monday, May 14, 2012

Free seat ape hal nya pun !






Nak bagi free seat ke tak ni ? Ai dari tadi belek satu satu tarikh, sampai habis tarikh tau!... Semuanya RM50 (lowest fare).. Mana free nya (RM0.00) ?? .. Bila di totalkan dapat lah RM200 .. Choi.. ! Mahal tau~~ Tu baru tiket.. Belum meal, seat, luggage... Ai pernah book free seat tahun lepas punya, ke KK jugak, ala yang burn tu..huhu~ Tapi dapat RM110 je......  Apahal kali ni mahal sangat ?? Taknak  book !! *ngajuk*




Yang ni tiket ke Tawau.. Dapat RM200 jugak... Boleh tahan harga, murah.. Tak pernah ai survey pergi Tawau semurah ni.. Boleh dipertimbangkan... Heee~~



Ini murah, RM90 ke Penang je.. HAHA ! Best gak duduk honeymoon kat HardRock.. hihihi ~





Kempunan nak berhoneymon dengan tiket murah .. sob..sob..sob...









Yang nak tunggu International pula,
signature ms eida

21 comments:

  1. x pernah terasa nak booked pun sbb mmg jenis x berjalan-jalan ^__^

    ReplyDelete
  2. hah!itulah..dari tdy jugak akma usha2 tiket 2,ngee~~
    tp harga kemain BESH plak!serupa xder free seat~~eeee..

    ReplyDelete
  3. ieda, yani ader gak teringin ank book free seat ni...tapi ntah mcm mana boleh lupa tarikh 14 Mei tu...duh!!

    masuk kerja hari ni baru teringat, dengan kerja kemain banyak nak buat, x sempat la nampaknye...

    kalau ikut apa yg ieda review, mcm tak de la spesel sgt sampai nak kena berjaga tgh malam nak dptkan tiket...heheh....anyway, tq sebab review pasal tiket AA ni.

    ReplyDelete
  4. wahhh best nya dye bercuti.rara dh tak boleh naik flight dh.

    ReplyDelete
  5. gitu la AA.gimik je lebih

    ReplyDelete
  6. sy pn ngh survey2 tiket ke tawau...bln april 2013 nk sanding belah laki...kira murah la ni klu g ramai2...

    ReplyDelete
  7. tetiap tahun i book tiket ke KK RM12 pegi n balik.heeee.dis year siap book dua bulan berturut2.1 dgn family 1 lg honeymoon.tp yg honeymoon tak pakai sbb tukar tarikh.terbang gak ratusan ringgit.huuuu

    ReplyDelete
  8. tetiap tahun i book tiket ke KK RM12 pegi n balik.heeee.dis year siap book dua bulan berturut2.1 dgn family 1 lg honeymoon.tp yg honeymoon tak pakai sbb tukar tarikh.terbang gak ratusan ringgit.huuuu

    ReplyDelete
  9. tu la tu..puas cari mana yg free seat nye..free la sgt..sy siap cek tiap2 hari..tp x jumpe pun..huhu..cisss

    ReplyDelete
  10. @Tentang Kita

    Aduh.. rugi je tak suka jalan..hee~ Tapi best duit selamat.. haha

    ReplyDelete
  11. @.: iEyLa :.

    Jom majuk sama sama... Majuk ngan si Tony tu!

    ReplyDelete
  12. @BaTiK_PiNk

    Tapi yani book jugak ke KK kan? Choi... hahhaa!! Happy honeymonn dear~~~

    ReplyDelete
  13. @Cikpuan rara

    After bersalin, baru ajak hubby g cuticuti ye rara.. Cuti ngan baby. Best!!

    ReplyDelete
  14. @eKa

    Tau xpe.. Eka dapat book tak?

    ReplyDelete
  15. @Cik Awin

    Haaa.. kalau reramai , murah la... sila sila... wah.. nak tawen dah ek???

    ReplyDelete
  16. @Kerry Mirza

    Macam mana boleh dapat RM12 tu????????????? Nak jugak!

    ReplyDelete
  17. @a.n.i.s

    Ada orang kata free seat tu maknanya kita boleh duduk mana mana seat.. bukan RM0.00 tu.. Hurm.. ntah la.. patah hati da... =((

    ReplyDelete
  18. @::EIDA::

    sy dpt.. ari tu g langkawi, peneng, kelantan, ganu, johor.. dua org pegi balik.. siap tax bagai.. RM114 sahaja.. thn lps wat xdpt.. thn ni rezeki dapat plak :)

    ReplyDelete
  19. eida.. sy dpt.. thn lepas xdpt.. mmg RM0.. tp bile tambah tax bagai.. kene la sikit byr.. tp still murah.. sbb klu g langkawi rm500 due org.. ni harge x promotion.. then bile free seat RM114 pegi balik.. siap tax semua.. murah tu.. sy dpt beli thn ni..thn lps xdpt.. rezeki.. hehheh

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page