Monday, May 21, 2012

Family Trip :: Welcome Kelantan | Homestay KRT Surau Kota





Pukul 2pm ai sampai kat Homestay KRT Surau Kota kepunyaan seorang cikgu  ~ Memang besar sangat rumah ni.. Ada 3bilik.. Muat sangat sangat kami satu keluarga (7 orang) ~ Siap ada aircond setiap bilik.. Ruang tamu besar. Ada kelengkapan Astro, Peti ais, Air panas... Best lah ! Ai rasa berbaloi bayar RM150 untuk satu malam..... ~


Actually rumah ni dua tingkat, rumah bawah tu di jadikan Homestay, rumah atas adalah rumah beliau... Masa we all datang tu, ada bahagian yang bakal di renovate.. Belakang rumah, ada tanah lapang, kata Cikgu Mazelan, nanti nak bangunkan tanah belakang tu dengan chalet chalet untuk diberi sewa.. Waaa... baguskan ??


Sapa sapa nak cuti cuti di Kelantan, boleh lah duduk kat Homestay yang ai rasa lebih selesa dari hotel.. heee~~ Call/SMS : 013-981 0860 Cikgu Mazelan ~ LamanWeb : Homestay KRT Surau Kota.. ~


*Ruang dapur*

*Ruang makan*

*Ruang Tamu*

*Bilik 1- ada bilik air - Siap ada 4 katil besar*

*Bilik ni dalam bilik no.1* Heee~ 

*Ni bilik no.2 - ai tido sini. sorang satu katil ! 
Tapi hubby tido juga sebelah bini dia ni* Heee~ 

*Bilik No.3*  tak de sapa tidur pun ~





Next Entry : Jalan Jalan Kelantan 







Yang merekemenkan Homestay ini !
signature ms eida

2 comments:

  1. besau gile homestay..kt mana ni?

    ReplyDelete
  2. @anna alaui

    Aah anna, besar sangat!! Selesa plak tu. ada aircond.. best! heee~ Kat area Wakaf Che yeh... Kota Bharu

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page