Wednesday, May 16, 2012

Family Trip :: Pulau Redang | Again baby shark watching





Sambung lagi , snorkeling di Pulau Redang ye.... Dalam hati dah tekad, ai mesti mesti wajib nampak baby shark tu ! Kalau tak nampak, ai paksa, Fendi cari shark tu. heee~Cuba teka? ai nampak ke tak ?? HEHE !

*Tengok ikan pun renang seiring sejalan..hiihihi* Ikan colour mustard ouh! hee~

*Masa otw cari baby shark tu, nampak banyak sangat ikan warna warni..LAWA!!*



Dah teka? Sudah semestinya ai nampak...... Baby Shark.. Comel ouh ! Disebabkan shark tu dok kat bawah sangat... Ai suruh Fendi tangkap kan gmbar.. heee ~ Sayang gila dengan Mr. Taff... Dia sangat berguna untuk snorkeling trip ni.. Berbaloi beli... heee ~ *eh? berapa kali mau bagitahu la.. nnti orang jemu le! ok!*

*Nampak tak uols ? Ada 2 ekor tu!*



Masa tengok baby shark ni, ada empat sekawan cina ada sekali.. Mereka tak reti berenang.. Tapi suka snorkeling.. Jawabnya ? Fendi kene tarik mereka ni dengan menggunakan pelampung yang diikat dengan tali .. Kesian Fendi.. Nasib baik, we all semua tak menyusahkan Fendi tu.. Memasing sibuk snorkeling sendiri.. huu~ Tapi dah itu kerja dia kan.... Tapi Fendi memang terbaik lah !!!! Layan kan je kerenah we all.. Suruh tangkap gambar, dia tangkap.... Bagus betul tour guide we all ! Sangat berpuas hati..... ~ Lain kali sapa sapa amik agent Travel tour ni, request lah Fendi ni.. HEHE~

 
*Nampak Fendi tarik tali tu? Ai renang di sebelahnya.. heee~*





Kami suka PULAU !




 Next Entry : Redang Marine Park











Yang puas hati gila nampak shark tu !
signature ms eida

6 comments:

  1. hamboi..bestnyer..kemain lagi...
    sonok yer tgk...

    ReplyDelete
  2. eida pakai camera apa ni....chantik lah gambar kat dalam laut tu

    ReplyDelete
  3. fuh!besh lah..hihi
    seb bek nampak baby sharks kan kak ida..kihkih...gurau jer =)

    ReplyDelete
  4. @Akma_cikyong

    Tau xpe.. Sib baik nampak.. Kalau tak, ada yang kene repeat Pulau Perhentian ni.. HEHE~

    ReplyDelete
  5. @Anonymous

    Ye anon.. Ida guna camera Olympus Tough TG-810.... Memang cantik hasilnya... =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page