Thursday, May 17, 2012

Family Trip :: Pulau Lang Tengah






Lepas snorkeling kat Marine Park yang gila banyak ikan tu.... *tak puas!!* We all dibawa ke Pulau Lang Tengah pulak... Pulau ni macam private beach je.. Sunyi sepi.... Dengar lagu lagu je yang ada kat resort tu.. Orang yilekk! Bapak tak bestnya ! HEHE ~ Masa ni, camera ai dah nak habis battery.. Ouh sadis ! Tak dapat tangkap gambar yang banyak  lagi..... So, di pulau ni, gambar kurang... Tapi tapi, ai ada rekod video we all semua bersnorkeling... Yeah !! Menggunakan khidmat mak yang hanya duduk di atas boat.. Time kasih emakk.... ~ So, uols semua layan video ni yer.. hiihihi ~  

*ada dua pic ni je* heee~



*perhatikan budak bertudung biru*






Amacam ? Best kan? Memang best pun !! heee ~





Next Entry : Chocolate Pancake 






Yang terasa macam nak pergi sekarang je bila tengok video tu! heeee~
signature ms eida

6 comments:

  1. aiseh!macam memanggil-manggil jer bunyi laut suh snorkelling sma..eee~~syok bangat deh!

    ReplyDelete
  2. choc pancake??? ter naik bot smpai krabi ke uolsss??

    Ngeeee :D

    *apa, igt kat krabi je ada pancake?? ye dokkkk???

    ReplyDelete
  3. @Akma_cikyong

    Pergi pergi... heeee~~ Memang syok habis!!

    ReplyDelete
  4. @PUANSTOBERI

    Udah dari Perhentian sampai ke Krabi.. HAHHAHAHA!! Jgn buat lawak kekda... =p

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page