Monday, May 7, 2012

Baju I LOVE . . . .





Dah jadik kebiasaan, kalau ai pergi cuti mana mana kan, ai mesti beli 2 benda ni.. Tak de 2 benda ni, ai rasa cuti cuti ai tak lengkap ! Hohoho!! *poyo  kan?* Yang dimaksudkan ialah Fridge Magnet (FM) dan T-shirt yang tulis   ' I LOVE ' tu...... Wajib ai cari ! Sampai dapat ! Antara koleksi ai , 


*Macam ni, ai pergi Langkawi 2010.. Sudah jumpa, ai paksa hubby pakai jugak! 
hee~ Sib baik hubby sporting*



Sejak itu, hubby dah biasa pakai baju sama dengan ai.. hee~
Topi pun sama! HAHA !


*Time we all cuti cuti di Pangkor 2011*


*Cuticuti di Cameron Highlands 2011*


*Satu family ai suruh pakai sama.. heee~~*



Tapi ada jugak bila ai pergi, baju 'I LOVE' tu tak de .. Tak de saiz la.. Warna habis laa... Macam macam .. Tapi ai mesti jugak nak pakai baju sama... HAHA ! Dah biasa kan?



*Mesti kan baju sama ! hee~ *


*Lagi.........Terasa ada kimia pulak... Eh? Tak pakai baju sama pun ada kimia jugak tau!*


*Suka sangat baju ni!!*



Next, Perhentian, pasti ai suruh satu family ai pakai Baju Samaaaa... heee~~ Harap harap ada lah baju ' I LOVE PERHENTIAN '  tu... Ada jugak kawan kawan yang dah biasa dengan ai sampai cakap "Ida, kalau bercuti , baju dia tak sama memang tak sah!" .. Diaorang pun dah tahu... hihihihi ~ Dulu, masa bercinta nak pakai baju sama, orang kata POYO pulak kang.. Now, dah kahwin, suka hati nak pakai baju sama orang tak leh nak kata.. Tapi kalau orang nak kata, orang kata jugak kan? manusia~ deng! Dan nasib baik juga dapat suami yang TAK KISAH pakai apa pun... heee~ Bini dia yang kisah lebihh~~ hiihhi


Cuti kali ni tak de baju sama we all laki bini, ai dah kene marah! Asyik beli baju je.. HAHA ! *pasrah*





p/s : uols suka pakai baju sama? TAK? OK fine ! 



(auto publish)












Yang suka suka entry ni !!
signature ms eida

8 comments:

  1. so sweetttt.. banyaknya koleksi... kami tak banyak pun adelah sikit... buat kenangankan...

    ReplyDelete
  2. zana & adiey just suka pakai baju sama colour.. sama design ada berapa kerat jer.. tu pun jarang pakai.. hihihi..

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan..
    akma pun suka pkai baju sama,expecially dgn adik akma..lg2 klau ary raya..hihi

    *sgt gigih baca entry psl kucing akk..hihi suka sgt!best!best! b4 nie akma penah ader dkt 20 ekor kucing..huiii~~

    ReplyDelete
  4. @Masya

    Ada lah sikit2 buat kenangan.. heee~~

    ReplyDelete
  5. @Akma_cikyong

    Salam kenal akma... Raya tu dah wajib pakai sama.. hehehe~~~

    *banyaknye!!! Ida ni ada 8ekor je.. tapi dah tak dapat nak bela after ni.. =(( *

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page