Monday, May 28, 2012

Ai punya bulan Enam Duaribu Duabelas



 


Busy nye hari ni.. Bukan busy kerja.. Busy menda lain. hee~ Sibuk buka email, replai sane sini.. Buka pulak email kerja, take note mana mana yang penting... Pastu bukak pulak blog, BW sana sini.. Approve komen.. Komen pula blog orang.. ~ Buka pulak mukabuku, layan sepuluhminit dah boring, terus tutup ! 


Nak buat entry pasal weekend, tapi kejap kejap lagi la.. Pastu ternampak lak kalendar ? Eh eh ? Dah nak masuk bulan Enam Duaribu Duabelas.. Sekejap nye masa berlalu..... Mula amik kalendar tu tick sana sini.. Agenda untuk bulan Enam.. Eh eh ? Full lah bulan Enam aiiiii !! Waaaahhh.... ~ *macam menteri u!*


Here my June :

Week 1  ~ 2hb - Attend Wedding  (officemate)
              ~ 3hb - Attend Dilla's Wedding  (Tmn Botani)


Week 2  ~ 9hb  - Shoot  Studio 2nd Anniversary  *huargghh.. baju tak carik lagi!!*
             ~ 10hb - Sending my cats to Pusat Penjagaan Kucing *sedih aku!!*


Week 3  ~ 16hb -      *Free*
             ~ 17hb - Attend Hasbi's E-Day  (Pink Theme)


Week 4  ~ 23hb - Shura's Wedding  (Alamak, baju tak de lagi ! hihi)
             ~ 24hb -       *Free*


Week 5  ~ 30hb - Balik kampung (Kenduri Arwah)

     



Hanya ada dua tarikh yang ai masih Free..
Ada sapa sapa nak ajak ai keluar jalan jalan ? hihihi~






Yang masih mood bercuti ~ hihi
   signature ms eida

6 comments:

  1. nanti agenda bulan 7,lawat ayu k...huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. Eida sihat?
    mmm...ikut kan hati nak je ajak Eida gi jenjalan, tapi tak brani la, takot mungkir janji lak saya ni...

    pst: thx sudi komen kat blog saya, singgah lagi ye Eida...take care!

    ReplyDelete
  3. wah, penuhnya jadual budak sorang ni.. xde masa utk teman saya ke? hihihi..

    saya suka agenda 9 Jun kamu!!!!!!! saya teruja dgn agenda itu!!!!!! nampak x tanda seru tu? maknanya saya memang suka!!!!

    ReplyDelete
  4. @Zana Adieyza

    HAHAHA!! Demimu zana, ida boleh je larikk pergi Putrajaya.. hihihi...

    Suka? Saya pun suka!!! HAHHAHA

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page