Saturday, April 28, 2012

TQ Astro !






Hai laa.. Memang kene lah dengan entry sebelum ni.. Ai memang takkan keluar mana mana sebab banyak sekatan kat KL tu.. Kacau daun orang nak merongeng betul laaa.. hihi ~ Tapi sib baik ASTRO ni baik hati memberi channel freee.... 130 tu !!! We all gunakan sebaik mungkin peluang, weekend ni duduk rumah je.. Layan channel free tu.. Al-maklum la, ai beli Pakej Family+Mustika je.. Heavennya bila boleh layan HBO!! heee~~

Tapi hubby tu, tak berganjak dari depan tivi.. Balik balik TURBO TURBO ! huuu~~  Maybe orang yang beli Pakej penuh tu tak rasa nikmat macam yang we all rasa ni.. hihi ~ Thanks to Astro ye !!! Walaupun setiap kali hujan, kau buat hal...... Walaupun rancangan kau berulang limapuluhenamkalisehari, ai tak pernah jemu dengan Astro !! Miaaahhhhaaaa.. *ayat bodek !*





Sedikit Info : Memenangi Anugerah Top Best of  The Best Brand di Putra Brand Award 2012 ...
Sebagai pernghargaan, enjoy uols dengan 130 Channel Free dari 27April - 6Mei2012 kecuali Astro First! ngee*  (10 hari tu beb!!!)








p/s : rasa macam taknak pergi kerja je seminggu ! HAHA
p/s/s : Jom sama sama kita berdoa Cuaca baik sahaja dalam tempoh 10hari ni.. HEHE !
p/s/s/s : Melangok depan tivi, jangan lupa solat ! hihihi










Yang agak jakun jugak ! HAHA
signature ms eida

8 comments:

  1. promo derang gak ni. dia kasik pree 10 hari, pastu kita ter seronok pastu ter subscribe lagi canel tambahan. huhu.
    akak nyer pakej variety. takde mustika tu. jadi dpt tgk super spontan jap smlm.huhu

    ReplyDelete
  2. betul3.
    dapat 10 hari rasa nak lagi.KAHKAHKAH
    layan HBO dari pagi sampai sekarang.

    ReplyDelete
  3. bengkak mata la layan semua saluran.. hihihi.. zana pun ambik pakej mcm ieda.. so bila dpt banyak saluran free, mmg syok kan!

    ReplyDelete
  4. @PUANSTOBERI

    Ida akan kuatkan semangat untuk tidak subscribe.. hihihi

    Best kan? gelak besar.... =p

    ReplyDelete
  5. @AishahAzli

    Ida tengok kekadang je.. Hubby kongke tivi ni.. =(

    ReplyDelete
  6. sme lh ngn ijam..
    aseklh die yg konker tv tu..
    tgk citer die je..org nk tgk drama pn xdpt...:((

    ReplyDelete
  7. @iera 11

    Ketuk pale dua orang tu.. hihihi..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page