Wednesday, April 4, 2012

Terkena 'penyakit' orang !






Buat kerja ntah pape lagi aku ni . . . alahai . . . Yang satu tu pun belum design lagi..  Dah sibuk nak beli satu lagi ni.. Ni kes dah terkena 'penyakit' kekda lah ni.. hikhikhikhik ~ Tak pe tak pe, ai ada plan nak buat apa dengan fotobuku ni.. hehe ~




Mana tak beli, bapak murah ! RM54 je!!
Mari mari beli . . . .












Yang suka membeli je kerja nya! Design? Bapak malas !!!
signature ms eida

14 comments:

  1. hahahaha. malam td sy almost click nk beli. tp ada 2 ketul lg yg blom design. yg ni mmg murah ida. sbb include delivery ;)

    ReplyDelete
  2. hihi. mmg murah tu. jarang dpt rega tu biasanya 60ke atas.
    Tp ms akak try tgk tadi da dkt 500 org beli, masa ada lagi 107jam. Huhu.
    Mau beribu tu.. kena buat cecepat kalo beli sbb kalo last minit harus server down. Huhu :D

    ReplyDelete
  3. ingtkan apa la td..mana taw dh kena penyakit buatan orang.. aminn.. aminn... :)

    ReplyDelete
  4. eka pun terkene penyakit berjangkit dari eida... nak juga...yg dok ada ni pun tak ter redem lagi

    ReplyDelete
  5. kalau dr photobook mmg ampeh... tp kalau dr myphotobook mmg cun... aku dah buat due2... dr photobook hasil mcm gampang... x spt diharapkan...

    ReplyDelete
  6. eida... td baca komen ieda kt blog chinta.. klu period lelama cmtu..bhaya taw.. sy pnah kena thn lpas.. dr mac-ogos..tp ckit2 je..xheavy..rpanya da pcos..baik g check taw..

    ReplyDelete
  7. @yannie bunny

    Kan.. ida dah terclick da... hahahhahahaa

    ReplyDelete
  8. @PUANSTOBERI

    Itula.. ida buat akhir May nnti la.. ehem ehem.... hahahahhahhaa

    ReplyDelete
  9. @eKa

    Fuhhh.... tiup ke eka nun sana...... mari mari mendesign... =p

    ReplyDelete
  10. @careno

    Yeke? mostly kawan ai yang buat semua bagi positif feedback? Time yu je kot? hihihihi

    ReplyDelete
  11. @qaseh johanna

    Ida kejap heavy, kejap sikit... Hurm.. ida tahu mesti ada yang tak kene... tp tu lah takut tak leh terima kenyataan.. tu yang asik bertangguh je jumpa gynea... =((

    ReplyDelete
  12. bahaya betup penyakit ni.. hihihi..

    kekda punya pengaruh kuat sungguh kan... hihihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page