Friday, April 20, 2012

Photobook 1st year dah sampai !!~~



 


Ingat lagi ai cerita dulu masa 1st time membeli Photobook dari Syarikat PixaJoy ? Tahun lepas beli, tahun ni baru redeem boleh? Itu pun sebab bulan 5 ni dah nak expired.. hahahaha !! Men'design' selama seminggu aje, then jumaat lepas (13hb) terus send.... Ai budjet budjet dalam dua minggu lebih lah kot baru sampai ke office *ai mintak pos ke ofice -senang!* . . Alih alih semalam ai dah sampai ! Teruja !!!~~


 *bungkusan besar gila sampai!!*



Terus bukak !
*gelojoh kan??*    hihi






Sampai rumah baru snap gambar sana sini . . 









Uols nak tengok ?








 *cover depan*



 *cover belakang*



Segala isi mak nenek dalam photobook ai....
Tema ai buat ialah MERAIKAN TAHUN PERTAMA we all ~
Penuh dengan gambar w/studio & honeymoon we all kat Pangkor ~
*isi dalam* 



Ada 40 pages ! Ai letak semua gambar besar besar , satu m/s satu gambar ! Ai tak suka letak gambar kecik.. Tak puas tengok ! hee~ Berani amik risiko je ni sebab takut gambar pecah... Tapi nasib baik, tak de satu pun gambar ai pecah !!! Yeahhaaaaa . . . Kesimpulannya, hasil PIXAJOY memang SUPERB !!!~ Oh ya, harga sebenar Photobook ni adalah RM155 , tapi ai beli voucher kat Groupon hanyalah RM78 ~Murah kan? kan ? hee~





p/s : masih dalam mood men'design' photobook 2nd year ~








Yang semangat nak mendesign sekarang ni !! hee*
  signature ms eida

20 comments:

  1. tebal x kertas dia? Sedang berkira2 nk buat photobook juga ni =) cantek!

    ReplyDelete
  2. aha..cantek bangat dehh..
    amazing!!superb giler cunnzz..
    tetibe terasa nk jgk wat.huhu

    ReplyDelete
  3. cantik jgk..aku thn ptama xdek buat pape n xde g memana pong..;)

    ReplyDelete
  4. hihikk.hihikkk.hihiiikkss....

    *gelak je lah.. bleyyy (",)

    ReplyDelete
  5. weee...sangatt cantikkkkkkk!!!!!!!!! :)

    ReplyDelete
  6. cantik la eida...tapi x reti nak beli voucher gitew..jeles tau

    ReplyDelete
  7. serius cantik ok!!!!!!!!!! serius rasa nak jerit kuat2 kata mcm ni, "hey eida, apasal cantik sangat photobook ni????????"

    mantap sehhhhh...

    ReplyDelete
  8. wahh, sweetnyer..nk jgkkk..hehe~

    ReplyDelete
  9. sumpah !!! cun gile...nak juga gmbr lam studio...siapakah sudi snap pic kami dua...angkat tgn....

    ReplyDelete
  10. CUba cari kat jabatan kaji cuaca malaysia.
    Kat sini
    http://www.met.gov.my/index.php?option=com_content&task=view&id=1304&Itemid=1749

    ReplyDelete
  11. tebal x? yg ni design guna software ape? die punyer sendiri atau kite bleh guna manee2 siftware yg kite ade...

    ReplyDelete
  12. salam...

    murah betul tu..

    puas hati kalau tengok gambar besar...

    ReplyDelete
  13. wwahhh..bestnye dapat diabadikan...

    ReplyDelete
  14. Hi Cutie Eida!

    I would like to invite you to participate in my 1st ever giveaway contest. Many thanks for your participation and kind support. I appreciate it very much. More details: http://reeneeraaid.blogspot.com/2012/04/aprilove-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum eida. cantiknya. ohh baru paham. nak beli gak! hehe

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum eida. cantiknya. ohh baru paham. nak beli gak! hehe

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page