Thursday, April 5, 2012

Papercraft hubby lagi ... hmmmm....





Lama tak cerita hobi baru hubby kan . . Ingat tak entry ini ai menceritakan hubby menggila dengan papercraft gundam tu...... Lupa lak nak tayang kat sini.. Dah siap hokay !! Lama lagi dah siap... Ai asyik kelupaan je nak upload.. heee~~ Eh eh lupa nak mention nama sorang lagi, hubby buat menda alah ni bersama click dia.. Chip... hee~


**comel kan? hihihihi*



 
                                * Belakang  *                                                            * Tepi *

* Depan *


Macam tak percaya kan dibuat sepenuhnya menggunakan 
kertas je . . 




Next, ai kasi tayang Captain Amerika , jangan nak Amerika sangat ok ! Hasil tangan, rasanya sepenuhnya oleh Chip..... Mana chip ? Dia malu nak masuk blog ai laaa... So, ai lah jadik model nyaaa.. *ai sentiasa tak malu* HAHA !!

* sama tak ? * heee ~~



Next, ai update lagi yer... Diaorang tengah buat Vespa, kata hubby . . Dan ada yang dah siap iaitu Bumblebeeee ... Itu nanti laa.... Belum ada mood... hihihihi~











Yang kadang kadang tu rasa teruja bila nampak papercraft yang dah siap ni!
signature ms eida

14 comments:

  1. cepatan update si BUMBLEBEE~~
    wee~~x sbr nk tgk nie..
    huhu

    ReplyDelete
  2. ida, lebih kurang je kaler dgn kapten amerika tu. hihihi

    ReplyDelete
  3. RAJIN N KREATIF...
    KLO AKU LA, JD HANGAT2 TAHI AYM JE...
    HAHAHA

    ReplyDelete
  4. wah eida...tukang jadi model no1 la dia ye

    ReplyDelete
  5. wahhh..kreatifnyeee
    slm eida..smoga sihat ye,..
    take care ok..
    jgn noty2

    ReplyDelete
  6. eida, hubby awk buat ni utk pertandingan ker? atau mmg itu kerja dia? pandaiiii...suka tgk!~ buat robot tu guna kotak kan..seperti yg awk pernah citer seblm nih..

    ReplyDelete
  7. @iera 11

    sabar sabar.. tunggu isnin ni aku gagahkan juga update yer.. =p

    ReplyDelete
  8. @yannie bunny

    HAHAHHAH!! Kan? Yanie cakap br ida perasan.. hiihih

    ReplyDelete
  9. @MaMADeBOt

    Hobi dia anum.. layankan je... jgn buat benda pelik2 sudah.. =p

    ReplyDelete
  10. @intan_blur

    Sihat kak... Akak? Lama tak update blog??

    ReplyDelete
  11. @Umaira Umar

    Takla. dia buat suka suka.. hobi baru katanya.. hahahhaa!! Lepas dah siap, dia simpan dlm almari je.. =p

    Guna kertas A4 papaer je.. bukan kotak.. =)

    ReplyDelete
  12. rajin sungguh. kalau suruh zana buat, gerenti bertahun x siap2.. hahahha

    ReplyDelete
  13. @Zana Adieyza

    HAHAHHA!! Ida pun ntah siap ke tak... =p

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page