Thursday, April 19, 2012

Lunch @ Delicious






Tak ingat bila we all having lunch kat sini.. Super duper sedap makanan kat sini . . Sekali ai pernah pergi dengan myboss... Sedap !! Then, ai bawa Sis P dan Wardah makan kat sini pulak, Cafe Delicious kat Midvalley . . Thanks belanja ai yer !!~ hee ~ Memula tak tahu nak makan apa... Menu tak de picture ni buat ai susah nak pilih ... Biasalah ai nak makan kene tengok gambar dulu, tengok menyelerakan baru order.. hihihihi ~


*tak tahu kenapa setiap kali makan, ai mesti amik pic tisu & sudu macam ni* HAHA !



Apa je yang we all order ?
For drinks, we have . . . 

*Chocolate Melting Pot served with marshmallows RM8.90 (front), Chocolate Shake Strawberry Banana RM9.90 (right), Iced Cappucino RM9.90 (left)..



 For food yang super delicious ni, memang kene dengan nama nya . . 

* Seriously Delicious Cheeseburger served with Shoestring Fries RM25.90*

This is my portion, memang kene dengan nama, siyes sedap sangat !! hee~


*Traditional Beef Meatballs Spaghettini RM22.90*


*Grilled Chicken Burger with Turkey Bacon, Ranch Dressing and a side of Fries RM25.90*



*Classic Beef Lasagne RM20.90*




Siyesly *apa dah aku eja* Memang sedap ! Jika ada duit lebih yang taktahu nak buat apa tu, boleh la makan kat sini... Sedap ! tengok reaksi ai makan tak hengat dunia ! 
*terliur tak uolsss*

*tak sedar diri badan tu dah makin gemuk!*



*Setelah kenyang, order pulak dessert kau ! *macam mana nak kurus ni !!!* Sesedang menunggu dessert, posing dulu.. heeee~*



For dessert, pilihan sepenuhnya oleh Sis P dan Wardah.. Ai bagi cadangan je...
Tak kene pulak dengan tekak ai *tekak orang melayu kan.....*



We have

* Red Velvet (left) and Pavlova (right)




Biasa biasa je rasa ... Tak suka sangat !
Menyesal tak order brownies yang sedap tu! 
Next time ye !







Yang kenyang tak hengat !
signature ms eida

17 comments:

  1. kos jgak ya mknan di stu..
    biaselh midvalley..
    slalu mkn @foodcourt je..hikhik

    ReplyDelete
  2. whoishh..meriah..
    bile nak ajak adik lak kak??hihi

    ReplyDelete
  3. aaaa..burger tu sangat nyummy....

    ReplyDelete
  4. wahhh dik..sedapnye menu dia harini..
    sungguh tergugat org yg tgh pose nih..hhuhuhu..
    xpelah..nnt2 blh diet kan..

    ReplyDelete
  5. salam...

    tak tahan tengok pencuci mulut y last tu...mmg hantu kek...

    ReplyDelete
  6. wah.. g delicious xroger2 pon..klu x boleh blnja sy skali.. hihi

    ReplyDelete
  7. wah.. g delicious xroger2 pon..klu x boleh blnja sy skali.. hihi

    ReplyDelete
  8. Bagus juga cadangan awk...nxt month nak kuar dgn kawan2 opis hari Jummat sbb rehat panjang. boley la cadangkan tempat ni kat diorg...

    ReplyDelete
  9. perrrggghhhhh, entry makan2 dr eida mmg zana x suka tau!

    sbb eida selalu jer buat zana terliur.. gaya eida makan tu dh buat zana trs rasa lapar walaupun baru makan tau.. nyampah ah!!!!

    ReplyDelete
  10. @iera 11

    Mid.. biasa lah...sekali sekala je ni... =p

    ReplyDelete
  11. @Aida

    Memang!! Super duper sedapppp...... =p

    ReplyDelete
  12. @intan_blur

    Alamak.. pose kek kak? Soryy !! hee~~~

    ReplyDelete
  13. @Syira Qahira

    Wslm... Ida tak berapa gemar.. heee~~ Tak abis pun makan.. =p

    ReplyDelete
  14. @qaseh johanna

    Awak kat Mid ke? Ouh.. JKR MId yee.... Next time ida ajak ok!heeee~~

    ReplyDelete
  15. @Umaira Umar

    Sila sila. mesti semua orang suka.... sedap!! Cafe pun cantik. sesuai gathering ni... heee~

    ReplyDelete
  16. @Zana Adieyza

    HAHA!! Saja bagi zana terliur.. hiihihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page