Thursday, April 26, 2012

Keywords - Pulau Perhentian





Hari ni tetiba banyak lak keywords Pulau Perhentian yang naik kat blog ai.. Peliks ! Ai belum pergi lagi.... Apa yang mereka mereka cari ye?? Mesti tak dapat apa yang dimahukan kan? Sorry guyss... Nanti bila ai balik dari Pulau Perhentian, ai akan cerita details yer......... Ai memang suka cerita cerita review ni after balik bercuti, senang nak refer balik or menyenangkan orang yang diluar sana untuk plan bercuti.... Bukan niat untuk menunjuk nunjuk yer... =D


Sebab bila ai plan untuk pergi ke sesuatu tempat tu, mesti ai search blog blog yang pernah buat review........Kekadang tu kecewa jugak sebab diaorang buat review tapi tak cerita details habiss.. Mungkin diaorang malas kot? Tak kesah . . Janji, ai jenis yang suka cerita details dari A-Z... heeee~~ Pasti, tak menyesal lah baca review cerita dari ai.. huhuhu~~  p/s : 8days to go... Tik tok tik tok tik tok !


* Eh eh, uols nampak tak keyword "Rahmat Andieko Hussin' tu? Hubby gatal taip nama dia kat google.. Sekali keluar semua, blog ai.. Dia terkejut? HAHA ! Lawak lawak.. Memang la.. Sudahnya ai selalu sebut nama dia...... * hihihi ~




p/s : Terpengaruh dengan Zana, beliau baru terima cek Nuffnang... Ai pun dengan pantas meng-cash-out-kan duit Nuffnang ai.... Tak sabar ! Walaupun bukan 4 angka, 3 angka pun jadi la... boleh tampung mana mana yang tak tertampung tu.. hiihhii~  Harap harap BE Kao Laurier Perfect Comfort membiak dengan jayanya.. Membiak? Ntah pape ayat BM kau!


Bak kata Zana, BERBLOGGING is HOBI .. MONEY is BONUS... Ai loike !!~ Thanks kepada semua pembaca pembaca cerita merapu ai.. hihihihi~








Yang tak sabar nak terima cek ! Nerves ouh !
signature ms eida

10 comments:

  1. wah dah de duit nuffnag..bole la blnja kan..? hihihi

    ReplyDelete
  2. kadang2 zana nak bagi review kan, fikir adakah orang kata zana ni nak show off?? hahahhaa.. tp sebenarnya kita buat review supaya kalau orang baca tu, senang faham & boleh jadikan rujukan pada orang lain kan? setuju x?? hihihi..

    nmpknya kuat pengaruh zana kan?? hahaha.. bagus dah cash out kan duit tu.. boleh la beli kasut baru.. hihihi..

    ReplyDelete
  3. salam

    lepas je cashout duit nuffnang y pertama dulu, sampai sekarang x pernah dpt BE lg...huhu

    ReplyDelete
  4. nana punye nuffnang memang maintain je 0...hehe

    ReplyDelete
  5. @qaseh johanna

    Adalah ciput ciput.. heeee~~ boleh sajaaaaa.... =p

    ReplyDelete
  6. @Syira Qahira

    Yeke?? Orang kata kalau nak dapat BE cepat, cash out je yg mana ada.. hahhahahahhaha

    ReplyDelete
  7. @Nana Aris

    HIhihi.. Tak pe nana.. Take ur time.. =p

    ReplyDelete
  8. @Zana Adieyza

    Zana, itu sebenarnya terpulang dengan individu yg membcanya .. Kalau dia rasa kita show off, memang itu dia akan pk sampai ke sudah... Cuba dapat pulak pembaca yang sedang plan untuk ke sesuatu tempat, dia akan cakap " baguslah blogg ni, cerita details"

    Kan kan???


    Moral of the story, lantak lah apa orang nak cakap! Kita tulis apa yang kita nak ok.. heeee~~~

    Kasut baru? ida nak beli macam macam ni.. wakakakkakkaka

    ReplyDelete
  9. wah...mesti ratus ratus ni duit nuffnang.. bleh la belanja.. twehehehehe

    ReplyDelete
  10. @PUANSTOBERI

    Ratus ciputan je kekda.. hiihihi.. Boleh boleh saja.. =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page