Monday, April 9, 2012

Ist time cuba Cleansing Mask~







Minggu lepas rasanya ai beli Bioglo ClearPore Mask.. Beli kat Cosway ~ Time ai beli ni ada promo.. BUY 3 jatuh RM15 setiap satu daripada harga sebenar RM21.50 . .Siyes ! Ai tak pernah try menda menda macam ni... Selalunya guna putih telur + kapas je . . Moh kita try lain dari yang lain yer.. Sama ke tak hasilnya dengan cara tradisional tu? hihi . . .  




Model yang dilantik, hubby sendiri...
Suka je beliau, ai buat 'spa' kat hidung beliau! hihihi



Ada nampak kesan tak kawan kawan ? Ai rasa hidung hubby macam licin je lepas buat tu.. Bila ai tengok kat 'scrub arang' tu, nampak jugak whiteheads/blackheads tu... Hurm.. not bad jugak menda ni !! Lepas tu ai pulak cubaaa.. heee~ Mak ai.. sakit ok bila nak cabut tu !! Best best ! Ai pun rasa macam licin je hidung ai... Makin bersinar sinar ! puii~ Tak semestinya di hidung je, boleh buat kat serata mukaaa . . Rujuk gambar di bawah ni yer... ~


* boleh apply di serata muka/badan kan ?* bagus ni!





p/s : agak agak telur kat rumah dah habis, boleh guna Cleansing Mask ni..!








Yang suka je buat menda menda ni kat rumah,
signature ms eida

27 comments:

  1. waahh..cam perlu beli je nih..hihi

    ReplyDelete
  2. MAKIN LICIN LE MUKA PAS NI YE..:)

    ReplyDelete
  3. waaaaaaaaa bestnya...kene serang cosway la pasni...en somi eka pun suke je kalu eka dok proses muka/bdn dia

    ReplyDelete
  4. macam best je.. saya selalu picit sendiri huhuhuh! picit smp kuar sume black head

    ReplyDelete
  5. okk yer.. x pernah cuba.. bolehlah cubakan...

    ReplyDelete
  6. memang best pakai tue...akak selalu gak pakai

    ReplyDelete
  7. nana first time beli sapu satu muka! nak menangis time cabut tu..die punye lekatan mmg hebat..tp mmg licin la muka lepas tu kan..hehe

    ReplyDelete
  8. bioglo pny produk mmg puas hati..xmngecewakan.. sy cuba mask bioglo gak.. bess.. :)

    ReplyDelete
  9. aku stp weekend buat masker arang ni..
    puas hati..smp muka pojie pn wajib bt =)

    ReplyDelete
  10. saya pun guna mask ni sejak study dl..kakak sy yg bg dl, trus lekat smpi skrg guna..hihi..best ..

    ReplyDelete
  11. @eKa

    Kat sana ada cosway ke eka? Cepatan!! Diaorang semuanya suka kan... tadah je muka.... =p

    ReplyDelete
  12. @C.I.N.T.A

    Picit memicit cara tradisional.. ida malas picit.. lagipun sakit! hiiihi

    ReplyDelete
  13. @Masya

    Boleh boleh cuba.. lepas cuba mesti nak lagi.. heee~

    ReplyDelete
  14. @Nana Aris

    Malam ni ida nak buat satu muka... hahahhahahhaa!!

    ReplyDelete
  15. @qaseh johanna

    Tu la. ida 1st time guna, terus jatuh cinta!! heee~~

    ReplyDelete
  16. @cta

    Suka lah pojie tu.. tadah je muka yer.. heeee~~ Licin muka ko!! =)

    ReplyDelete
  17. @Yana

    Baiknya kakak.. pasni bagi kat kakak balik yer... heee~~

    ReplyDelete
  18. Zana!!! Ida terdelete komen zana.. soryyyyyyy................

    ReplyDelete
  19. aku pun guna benda alah ni..tak suka..SAKIT!!

    ReplyDelete
  20. @intan_blur

    Makin halus ler.. dapat pulak bini cm ida yang rajin ni.. hahahhaa

    ReplyDelete
  21. @anna alaui

    Nak cantik tak? Kene lah tahan sakit... heeee~

    ReplyDelete
  22. nak cantik tp tak nak sakit..hehe..tapi benda ni bukan aku punya..juna yg punya..:P

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page