Wednesday, April 11, 2012

Ice cream IKEA





Lagi sekali enrty makan . . Light light sikit.. Ice cream je pun ~ Berabad kali ai pergi IKEA tapi tak pernah nak makan ice cream dia . . Rasanya macam tak pernah tahu pun kewujudan ice cream ni .. Sampai lah minggu lepas, ai ternampak ! Tapi bak kata sis P, dah lama ada daaa.. huhuuuuu~ Ai pun nak try lah !




Caranya mudah saja : Bayar RM1 kat kaunter *kaunter yang sama jual hotdog/karipap semua tu la* Then akak cashier tu akan bagi token & cone ice cream tu .. Pergi kat mesin ice cream tu, sebelah kaunter tu jugak.. Letak dulu cone kat tempat yang sepatutnya. Then baru masuk token..Dan tekan 'Press'.. Lepas tu siap ! Kalau tak paham, rujuk gambar di atas tu... heee~~



Hasilnya . . 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



*Dua budak sedang menikmati Ice Cream Vanilla* 
Yummy !!~







Yang pasti akan beli lagi ice cream ni !
signature ms eida

6 comments:

  1. sedap ke?
    nti bole ajak uder n mak gi..
    mmg ad nmpk..tp slalu ari cuti rmai je org kt kaunter mkanan ni..
    sme mcm kt tmpt mkn meatballs..

    ReplyDelete
  2. Dulu masa bujang selalu gak g Ikea dgn mak. dah kawin, pernah sekali jejak. tu pun 2 thn lepas. nampak sangat la dah lama sgt sy tak g Ikea. mesin ice krim ni pun dah wujud. harus gi Ikea. boley cuci mata then makan2

    ReplyDelete
  3. @iera 11

    Sedap!! Murah lak tu.. huuuhu~ Jgn lupa ajak aku sekali.. selalu kene tinggal ! Tak aciiii~~~

    ReplyDelete
  4. @Zana Adieyza

    Apa ada hal. Jom jom! RM1 je ni.. hahahhahaha

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page