Monday, April 2, 2012

How i spent my RM190 voucher JJ ? wee~





Tajuk tak boleh blah kan... kan... Bestnya shopping tanpa mengeluarkan banyak uwang pun ! Semuanya ai guna Voucher JJ yang ai menang dari Family Day . . Best !! Memang dalam kepala hotak ai dah tau nak beli apa dah.... heee ~~ Memang nak sangat sangat benda ni . . Apa ? Swimming Suit !! HAHHAHAHA!! Jangan gelak yer... Memang ini yang ai nak sangatt !


Ai jeles bila tengok hubby pergi pulau, pakai swimming suit dia.. Dia mandi kat pool bila we all bercuti pun pakai swimming suit dia... Ai pun nak !!!! Berbulan bulan ai dok servey . . Nak cari yang TERBAIK lah konon ! Mahal pun kemain... ~ Tapi tak pe kita kumpul duit... huuu~~ Tapi dah macam pucuk dicipta ulam mendatang *ewwaaaahhhh ayat!* ai dapat Voucher JJ yang tersangat boleh digunakan untuk membeli swimming suit yang diidamkan itu... HARUS lah !! ~




Memula nak beli yang macam ni.. Ada skirt skirt bagai.. Nampak lawa orang pakai.. Tapi bila ai pakai?? HAHAHAHA!! Jadik tak lawa terus... puii ~ Lawa kan colour pink ni? Kat JJ RM270++ .. Mahal kemain ! Tapi selama yang ai dok servey , kat Indon, memang murah swimming suit ni . . Len kali pergi Indon, nak beli la.. heeee ~




Last last ai pilih yang macam ni jela.. Senang ! huhu ~ Tak sakit mata hubby memandangnyaaa. . Ai kalau boleh nak yang besar besar longgarrr longgarr . . Tapi rupanya semua suit tu memang jenis mengikut melekat kat badan.. Aiyakkkkkk !! Nampak segala benjol yang ada.. hihihihihii ~~

        Kiri-Grey                                            Kanan-Hitam  
 *konfius yang mana satu ni??*


Pilihan yang selamat - HITAM
Baju RM99.90
Seluar RM79.90



Total , baru RM180 .. Ai ada RM10 lagi yang boleh dibelanjakan.. Ai tanya hubby, nak beli pape tak ? Tapi ni mesti kene tambah duit... Mana ada barang harga RM10 kan.. kan.. hee~ Hubby tak mo beli.. So, ai cari barang ai lagi... hahahhaha!! Sukanyaaa... Masa ai pergi ni , JJ tengah sale.. Dapat lah sepasang kasut kerja yang selepas di diskaun 70% hanyalah berharga RM16++ . . .Murah kan ?? Ai kene tambah RM6++ je.. Tarak hal laaaa . . . 






Last, bergambar dengan RM190 Voucher JJ.. TQ.. Suka sangat !!! Yeah yeah .  Dah dapat apa yang diingini.. Rasa macam esok je nak ajak hubby pergi pulau... Rasmi suit baru ! HAHHAHAHAHA! Lorat !












Yang tak sabar tunggu May, May, May, Mayyyyyyyy ..
signature ms eida

12 comments:

  1. hahahhaa...beriya sgt swimming suit pink tu..

    ReplyDelete
  2. baju swimming mmg mahal. akak ada baju je yg beli kat sogo. lps tu satu suit yg beli online. yg ada skirt2 tu la. Hehehee.

    Dari akak, yg tak sbr tggu May gak. :P

    ReplyDelete
  3. akak mu ni sgt lh *jeles*.....huwaaa
    bestnye dh dpt swimming suit..tp pink tu lawo lh..hikhik..kn best klu dpt kt indonesia lawo cmtu..huhu

    eee dpt kasut tu rm16 je?murahnya!!jeles lagikkkkk...hahah
    nk jgak!!!huhuhu

    ReplyDelete
  4. wahh persediaan awal nk g cuti @ pulau ni hihihi ^^

    ReplyDelete
  5. gua punyer point jusco kad dah boleh redeem voucer nilai lbh kurang 100... tggu nak raya br ambk.. nak kumpul lg... hehehe... klau i jd u i simpan voucer tu utk time raye nnti... hehehe...

    ReplyDelete
  6. @PUANSTOBERI

    Ida suka skirt bagai tu kak... tapi kelakar pulak bila ida pakai.. hahahhahaha

    ReplyDelete
  7. @iera 11

    HEHHE~ Jeles lah lagi.... G kirim kat maklang yg nak pergi bandung tu.. cepatan......

    ReplyDelete
  8. @CikPuan Fara

    Hihi.. tau xpe.. eksaited lebih!! =p

    ReplyDelete
  9. @careno

    Kenapa nak simpan time raya? ai tak beli baju raya kat JJ pun..tu yang lebih suka beli barang yg diidam2 kan. ni.. heee

    ReplyDelete
  10. shopping sakan!!! tapi mmg kalau wrna pink tu mcm menyerlah sangat kan... better ambik wrna hitam..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page