Monday, April 2, 2012

Gaji ! Syukur !






Hari sabtu lagi dah kecoh pasal ni kan, nasib baik ai dekat rumah, line tak berapa 'baik' dengan ai... Tu yang tak update tu... Ni dah kat office, laju je taip ! hiii ~~ Kisah gaji gaji gaji gaji ! Tak de manusia dalam dunia ni yang tak suka dengan RM RM RM RM yee ! ye ! 


Akhirnya keluar juga Pekeliling ni.. Bila dah ada ni, kira confrim la ni.. hee~~ Suka nya !!! Macam dapat bonusssss..... hiii~~ Syukur~ Alhamdullillah....... Percaya atau tak, belum dapat duit lagi, dah ada list apa nak buat dengan duit tu... HAHA !! Manusia kan beb ? Ni lah rupanyaa... hiiii~~





Kalau nak kira sekali gaji baru, pun bolehhhhh ..  


** Sila jangan percaya itu gaji ai okayyyy ** heee~~










Yang senyum sampai ke telinga,
signature ms eida

12 comments:

  1. Aku nak percaya juga itu adalah gaji kau :) KAYA KAYA ..hihihi

    ReplyDelete
  2. wah... tahniah la utk org2 gomen....

    huhu..kalo dpt gaji byk tu..bahagianyerrrrr

    ReplyDelete
  3. ieda...bak pepatah melayu....besar periuk, besarlah keraknya...teheee~

    ReplyDelete
  4. alhamdulilah.... :) muka ada sikit senyum la

    ReplyDelete
  5. pd pendapat i..cewahh
    its depends pd ke'senioran' anda..
    sape keje lebih lme die dpt kenaikan byk dpd org bru dpt keje gomen..huhu

    so, my luvly sis bole lh blanje ur sis nie..hikhik

    ReplyDelete
  6. @BaTiK_PiNk

    Tau xpe.. kang dapat gaji baru mula lah nak berhutang sana sini... hiihhihii

    ReplyDelete
  7. @eKa

    Tak nampak lah eka senyum.. jauh nun kat bintulu... hahahhahha!!!

    ReplyDelete
  8. @iera 11

    Ye.. sy tahu awak kerja bahagian buat gaji.. awak lebih pakar.. mari mari sy belanja!! heeee~

    ReplyDelete
  9. syukur Alhamdulillah.. dptlah menabung lebih cikit kan..

    ReplyDelete
  10. @Zana Adieyza

    Bagusnya zana fikir nak menabung.. ida fikir nak berjalan je kerjanya.. heheeeee~~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page