Tuesday, April 10, 2012

Darul Saka






Sabtu lepas (07.04.2012), MIL bawak ai pergi sini . . Actually cousin yang nak buat rawatan, we all sesambil je ni . . MIL suruh, ikut jela... hihihi ~ Lepas rawat cousin ai tu, time we all pulak.. MIL suruh tengok tengokkan we all yang dah dua tahun kahwin masih belum ada anak lagi..... Ustaz tu pun usha nama we all yang ada dalam buku dia.. *sebelum tu memang kene tulis nama laki bini & alamat*





Alhamdulillah.. We all tak da gangguan benda benda halus ni ... Badan we all bersih ! Syukur.. Cuma kata Ustaz tu, belum ada rezeki . . *lega*  Sebab ? Ai takut sangat ada benda kat badan ai ni . . Macam dulu dulu ni . . Seriau tau! We all mintak air penawar. Dapat lah sebotol, boleh di topup dengan air * tapi bukan air mati* .. Bayaran ? Seikhlas hati.... Ai tak bayar pun, MIL yang bayar .. hihihi ~


*tempat menunggu yang selesa.. ada aircond, TV*


* ini Ustaz yang merawat we all *



Direction ke sini ? Ai mulanya tak tahu . . Hala nak balik, baru tahu sangat senang rupanya !! Ikut Highway Kesas menghala ke Port Klang.. Terus je.. Kene 3 Tol RM2.20 *bagi ai yang dari Cheras ni* , Exit Kota Kemuning/Bukit Rimau .. Then cari Jalan Anggerik. Trademarik ialah Carefour Bukit Rimau.




Bagi yang berminat :
Alamat :10A, Jalan Anggerik Vanilla 31/AF, Kota Kemuning, Shah Alam, 40460 Selangor.
NoTel :019-2798456
Blog : Darul Saka














Yang bersyukur tak de apa apa ,
signature ms eida

10 comments:

  1. Syukur xde apa2... insyaAllah ada tu nnti rezeki eida & kita semua geng TTC..

    ReplyDelete
  2. mcm nak try la utk ank akk yg ade eczema tu..thx gedik sbb bagi alamat

    ReplyDelete
  3. owh....macam darul shifaa jugak la eh....

    ReplyDelete
  4. nama tmpat pn mcm dh seram je aku bc...
    darul SAKA...
    mmg menyeramkan...
    hehehe

    ReplyDelete
  5. takut gak dengar nama saka tuh.. hihihi.. harap suma permudahkan.. :)

    ReplyDelete
  6. @intan_blur

    Cuba lah kak.. Mana tau kuasa ALLAH.... Kalau tak jumpa, boleh call ustaz tu.. =)

    ReplyDelete
  7. @MaMADeBOt

    Itu pun 1st impression aku.. tapi bila dah pergi, xde mende yang menakutkan pun... just a name.. heee~~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page