Monday, April 16, 2012

Bumble bee (car) in da house yo !





 

Kau ada ? Miaaahahahaha ~


More pictures
Gambar besar (hasil papercarft dari hubby & kawan kawan)
Gambar kecik (real picture dari google)


 
*Side*



 *Front*



  *Front*




 
*Side*






p/s : sama tak ? sama kan? kan? kan? *wink*










Yang makin banyak yang dibuat, ada sesiapa yang berminat nak request? heee~
signature ms eida

28 comments:

  1. skit sebanyak aku dah mula teracun dgn paper craft ni... menarik utk dijadikan hobi...

    ReplyDelete
  2. eeeiii..kreatif tol suami eida kan..hobi yang bagus nih..

    ReplyDelete
  3. @careno wa pon sama...tgk dlm web, byk koleksi bro! cun

    ReplyDelete
  4. sama la!! kreatif sgt!

    trskan hobi ni.. mana tau leh buat business ke.. hihihi

    ReplyDelete
  5. wah ..akhirnya..jumpa jugak dgn si kuning ni..cantikkk...! jeles pulak tgk.. :)

    ReplyDelete
  6. mcm best jaa... terrer laaa.. snang ka nk buat ni?

    ReplyDelete
  7. wahhh!!!i loike bumble bee..
    tp nk robot punye..
    tamau kereta die..
    eh tp kereta kuning chevrolet bumble bee lagik smart dowh.suh andi wat kn..*wheee*

    ReplyDelete
  8. boleh tanya tak kat mana nak download papercraft ni.

    ReplyDelete
  9. kat mana saya boleh download papercraft ni?

    ReplyDelete
  10. eida, buat 1 entry khas ceritakan bagaimana utk kami menceburi bidang paper sraft ni... hehehe... mksud aku bg link utk donlot... print guna paper ape... nak buat mcm mane... cerite la skit...

    ReplyDelete
  11. @careno

    HAHA!! Terkena jugak ke? hihi.. best la hobi ni.. =p

    ReplyDelete
  12. @chinta...

    Kalau dah minat kan chinta, apa saja... hihihi

    ReplyDelete
  13. @Ekjozbuluh

    Sorang lagi? hihihihi.. Boleh masuk geng lah korang ni.... jemput datang rumah.. =p

    ReplyDelete
  14. @anna alaui

    Bila dah siap, cantik kan... *aku pun suka*

    ReplyDelete
  15. @Zana Adieyza

    Memang niat diaorang ni buat bissness tapi tak nampak lagi ni... belum di ketengahkan lagi.. hiihhi

    ReplyDelete
  16. @Zaza

    Tak senang kak.. kene potong, lipat.. tampal.. pasang.. rumit rumit.. hihihi

    ReplyDelete
  17. @iera 11

    Mak ai..... andi kata kalau robot mau setahun baru siap! hiihiihi

    ReplyDelete
  18. @Anonymous

    Nnti saya tanyakan hubby ye? Nnti juga saya up entry psal papercraft ni.. =)

    ReplyDelete
  19. @PUANSTOBERI

    Nampak sangat tak de kerja kat rumah.. heeee~~

    ReplyDelete
  20. buatkan dik 1..adoii..jeles sungguh nih..memang xde tu yg jeles

    ReplyDelete
  21. bagi link untuk downdload papercraft ni boleh tak???

    ReplyDelete
  22. @Anonymous

    Adakah awak ni orang yang sama yang menanya kan soalan di atas?? Hubby saya outstation *awak akan tahu kalau awak baca entry sebelum ini* So, saya akan bagi after dia balik nanti... Kalau tanya skrg, mana lah saya tahu...Bukan saya yang mencari info papercraft ini ok???

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page