Tuesday, April 3, 2012

Besday Celebration P A R T 2





Hooo....yeahh ~~ Part 2 uolsss.. Gedik tak, nak sambut besday pun ada part part bagai.... Ntah pape.. Gerenti ada yang cakap macam tu dalam hati kan.. kan... Ada aku kesah? HAHA !! Part 2 dimana ai sambut hari kelahiran ai dengan yang tersayang . . Lunch date @ Seoul Garden !



Seoul Garden yang terkenal dengan BBQ Korean ~ Yummy ! Tapi tak banyak choice lah kat Festival Mall ni, dulu ai pergi kat Bangsar, banyakkk pilihan seafood dia.... Tapi not bad ! Ai suka cuba benda yang baruuuuu ~~

 
  
Siap ada keli kari, we all bakar dia !! Sedap wehh.. bila makan tu, rasa daun kari... pergh !! Sedap pulak...... Daging sememangnya menjadi pilihan we all kalau pergi mana mana BBQ . . Sedap ! Apa sos yang di pakai ek ??



Nampak bermacam jenis balls kat atas tu, nampak simple.. Tapi cuba rebus dalam sup tomyam dia, pergh !! Terangkat beb ~~ Sup Tomyam dia memang TERBAIK !!! Pedas menyengatttt ~~


Segala macam jenis sos.. Tak label ! Ai amik sesudu setiap satu tu, letak dalam pinggan then rasa... Baru boleh pilih.. Kalau tak, tak tahu yang mana sos yang sedapp.... heeee~~


Udang ! Fav ai ~~ Hubby jenis yang tak makan udang... Bila kat rumah, nak masak udang , ai kene fikir dua tiga kali.... So, bila kat luar, ai bantai makan udang banyak banyakkkkk !!!!!

Salad mayonis tu kan, memang sedap wehh ~~ Ada epal hijau, kismis dll.. Memang terbaik !! Nanti nak buat kat rumah laaa..... hihihi ~



Our dessert! Of coz ice cream.... hee~ Dan ABC yang dibuat sendiri oleh ai ~ Main tabur je apa yang nak .... Best !!!!



Mula mula ai tengok gambar ni, ai dah tergelak sorang sorang ! Hubby suruh delete ! TAK MO !!! Nak masuk dalam blog ~~ HAHHAHHAHA!! Lawak kan ? kan ? hihihi ~



Last, but not least....


S E L A M A T    H A R I    L A H I R   I D A !












Yang suka makan makan makan, tapi TAK NAK gemok, boleh ??
signature ms eida

4 comments:

  1. hepi beday ida... sory lmbt wish.. ida.. selamat hubby awk x request kicap msa mkn kt seoul grden tu eh.. hihi

    ReplyDelete
  2. @qaseh johanna

    TQ QJ.. heee~ Tak de pulak dia mintak.. jenuh la kalau mintak, mana nak carikk... hihihihii

    ReplyDelete
  3. meriahnya dia sambut birthday!!!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page