Monday, April 16, 2012

Awal pagi der !



 


Hai hai hai ~ Kemain awal pagi ni ai update blog.. Datang awal katakan . . Mesti ramai tahu kot? Kenapa ai datang awal ? Sebab hubby outstation  . . Waduhhhh . . gila jem hari ni ! Keluar rumah pukul 6.30am, sampai office pukul 7.50pm... KL , kenapa kau begini !!! huu ~


Hubby outstation sampai Rabu di TLDM Lumut . . Secara automatiknya, ai lari balik rumah mak.. heee ~ Sian mycats kene tinggal . . Sib baik dah diberi didikan yang sempurna *tuiii!* pandai jaga diri.. HAHA !! Perut pun dah kenyang melantak bihun  berlaukkan hati ayam . . Kenyang kenyang ! Check tray, tak de kerja.. *senyum sampai ke telinga* . . Masa untuk melayari internet... hiihhiihihi

Kbai !








Yang senyap sunyi je office pagi ni ?
  signature ms eida

8 comments:

  1. alahai kesian dia kena tinggal....nasib baik mak dekat...

    ReplyDelete
  2. adess...x sanggup chinta nak tempuhi jem gitew...sib baik dok cni..x sampai 10 minit dah tercongak kat meja dah..cian kucing2 eida kena tinggal

    ReplyDelete
  3. @cik Jue Aka Ibu Farisyah

    Hehehe.. nasib badan kak... FM ida amik after hubby balik yer... Maybe this week, or kalau tak sempat jugak, next week ida amik.. =)

    ReplyDelete
  4. @chinta...

    Bestnya!!! Tengah hari pun sempat masak kan... Jeles!!! =p

    ReplyDelete
  5. aha..
    pagi nie opis pn xramai org..
    ad cuti lh..mc lh..
    huhu..

    ReplyDelete
  6. Eh. Besnya masuk2 opis takde keja. Hihi :D

    ReplyDelete
  7. @PUANSTOBERI

    Kuli kekda.. kalau bos tentulah dah banyakl kerja... hiihihihi.. Kita ni selagi bos tak bg kerja, duk main tenet jela... heeee~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page