Monday, April 30, 2012

30 April 2012





Last day bagi bulan April.. Ai berpuasa hari ni.. 11days to go ... Haiyakk ! Chaiyoookkk ida ! ! Memang nak habiskan straight bulan ni.. Bulan Enam nanti nak rilek rilek.. Bulan Tujuh dah stat bulan Ramadhan kan? hiihhi.. Tak sabar nak raya wei ! Ai dah selamat beli baju rayaaa... Harap harap menjadik lah plan ai, nak baju raya macam ni ... Now, dah sibuk nak menempah pulak.. Tapi belum pergi lagi.. Maybe next week kot ai pergi Cambell tu... 


Hubby punya baju je belum beli.. Sibuk nau nak kain SB-Line tu.. Payah pulak nak cari warna grey pekat ni... huuu~ Kalau tak jumpa gak sayang, u tak raya lah.. HAHA ! Hubby punya kalau lambat tak jadik masalah... Si Din Wahab tu sentiasa terima tempahan last minit.... Bukan macam kita ni, perempuan.. Tailor tak terima baju perempuan last minit kan? Kenapa ekkk ??


Hari ni, office ai lengang je... Kerja tak banyak.. Ai settlekan kerja kerja yang berbaki je.... Ramai yang bercuti, 2 bos bercuti.. Bigboss pergi site... Betsnya ! Menari nari kami di office .. hehe~  Habis kerja ni, nak buat apa ek? Eh eh seronoknya macam ni. Nak berjalan, malas pulak sebab berpuasa.. Nanti haus ! hihihi ~ 


Ai dah apply cuti tadi.. Siap apply sekali untuk hubby... Sudah jadik PA pulak ni.. HAHA~ Manyak tak sabar lahh... heee ~~ 4days to go.. Tik tok tik tok !










Yang nak sediakan entry auto publish untuk next week, hehe~
signature ms eida

8 comments:

  1. baju raya aku jawabnye beli kedai je nanti.nak tempah skrg,mmg tak dapat walau kain kat tailor aku ade lg 5 pasang...aku beli kain swuh adik ipar aku jahit la jwbnye....

    ReplyDelete
  2. haritu nana beli kain sb line grey kat kedai kain dalam alamanda tu..tak igt name kedai tu..binwanis kot kalau tak silap..

    rasenye tailor laki accept je sbb laki antar sepasang..mai cik kak ni sekali antar 4 5 pasang..hehe

    ReplyDelete
  3. hi ieda, nice blog yer, sy google pasal pill box, terjumpa blog ieda...wuwu nasib kita sama la, lum dpt baby lagi...anyway, i follow blog ieda, sbb gedik santai yg besh ^^

    ReplyDelete
  4. @missayu

    Heee~ itu yang lebih baik.. dari tempah2 kang terbesar lak.. huuhuhu

    ReplyDelete
  5. @LanaBusyBee

    Ouh yeke? salam perkenalan yer.. Ida masih menggunakan pill box tu.. Sangat berkesan tau! Try tau!

    ReplyDelete
  6. @Nana Aris

    Ada kat situ?? Grey pekat ke nana? Nanti nak ajak hubby pergi la.. TQ bebeh!!~

    Tau xpe.. kita mana cukup sepasang.. macam tak raya je kalau sepasang.. gagaggagag

    ReplyDelete
  7. wah, dah shopping baju raya!! bagus......

    mesti cun la wrna pink grey tu kan.. x sabar nak tgk hasilnya..

    ReplyDelete
  8. @Zana Adieyza

    Sementara ada duit, baik beli dulu.. kang duit tu ida bawak ke lain.. hahahahhaa

    Ida pun tak sabar!! huu~~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page