Wednesday, March 28, 2012

WORDLESS WEDNESDAY #19 | Pipiku makin tembam !







Tadi pagi ai pergi renew lesen.. Seronok sangat dah dapat Full Lesen ! HAHA!!
Apa perbezaan ? Pipi ku yang makin tahun makin tembam... ngeee~~












Yang terfikir macam mana nak kuruskan pipi? hihihi
signature ms eida

16 comments:

  1. Tembam sbb dah kawen,, kihkih.. Tp ttap cute.. :)

    ReplyDelete
  2. date lesen tu tamat tempoh ikut besday ko ke?

    ReplyDelete
  3. huhu...pakai tudung mmg cam tembam.. :D

    ReplyDelete
  4. itu tandanya..makin bahagia :-)

    ReplyDelete
  5. ala xkesahla tembam. yg penting bahagia kannn hihihi

    ReplyDelete
  6. memang pun dah nampak ketembamam nye..huhuhuhu..
    xpe..xpe..Mu ttp comey.. ;) ilikeee

    ReplyDelete
  7. buat lesen masa umo 20... pakai gmbr masa umo 15 ke 17 tah... hahhahah so pd lesen.. wajah ku sentiasa muda.. lalalalalal budak skolah..

    ReplyDelete
  8. memeyla ad beza..
    dlu xde tudung ariani..
    yg ad tudung bawal je kn..
    so kali nie jd laen lh dlm lesen.huhu

    p/s:weh..lesen skg klu renew ikot besday ek?pastu klu nk renew thn ni kne tggu besday ke bru nk renew if sblom besday dh tamat tempoh lesen?

    ReplyDelete
  9. @anna alaui

    Yup! Sekarang dah ikut tarikh lahir da... =)

    ReplyDelete
  10. @PUANSTOBERI

    Yeke kak? Tapi kalau tak tembam, pakai apa pun taknampak tembam.. hihihihi

    ReplyDelete
  11. @LYAfrina

    Ye! saya bahagia.. tapi sy tetap nak kurus jugak.. hahahahahha

    ReplyDelete
  12. @CikPuan Fara

    Kan? hhihi.. kalau tembam kene 'buatan orang', best gak!! heee~

    ReplyDelete
  13. @iera 11

    HAHAHA.. bioleh lak cam tu ye?? hihi~ Aah skrg lesen ikut tarikh besday..... kalau tak sampai tarikh lagi ko dah renew, tetap akan diberi tarikh besday gak.. kira untung la.. =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page