Wednesday, March 14, 2012

WORDLESS WEDNESDAY #15 | Cats vs Human





Realiti Kehidupan Seorang yang membela kucing ~ 
meowwww . . . 


*Ooooo.. itu macam kah?* hihi


*Ini selalu terjadi pada ai and hubby* Cisss....*


*HAHAHA!! Ini WAJIB!!*


*SELALU*


*Dulu.. now, ai dah takbagi kucing masuk bilik dah*



*Ini memang ! Kita kene usik sikit makanan dia, kalau tak jangan harap dia nak makan!*


*Lama lama jadik ngam.. macam tu lah 8k ai*


*Memang !!! Selalu kalau ai update blog, sibuk duduk ats keyboard tu! Hampehhhhhh*


*Ini selalu terjadi bila kucing ai nampak benda gerak gerak kat TV* hihihi


*Tak pernah lagi berlaku*


*HAHAHHA!! Ini R E A L I T I sangat !!*



*Ini tak pernah sebab time we all makan, ai masukkan 8K dalam cage*





Sumber : FB kawan








Yang kelakar gila tengok pic semua tu! hihihi
signature ms eida

8 comments:

  1. hahahaha..comel gile entri ni..bnda2 cmni mmg biasa berlaku kt aku;)

    ReplyDelete
  2. hihihi.. kelakar tgk semua gmbr tu.. tp bab kurung dlm cage masa makan mmg penting.. sbb kalau x kurung nnti kucing2 tu akan panjat2 meja, nnti bulu kena makanan lak kan..

    ReplyDelete
  3. hihi..most of them betul...
    tapi kt my house kucing2 sume behave and tahu diorang xleyh naik ats meja..so diorang juz duk ats kerusi mkn je.. :)

    ReplyDelete
  4. semua dah rase xcept yg dlm bilik tu..milo n mila xpernah dibenarkan masuk semua bilik.....

    ReplyDelete
  5. @Zana Adieyza

    Ida pun memula tengok, dah bantai gelakk... ihihihi... betul betul betul.. tapi standard dah kalau ada bulu sana sini dlm rumah ni... hihkhikh

    ReplyDelete
  6. @.: iEyLa :.

    Alolololo.. pandainya kucing ieyla! hiiihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page