Wednesday, March 14, 2012

WORDLESS WEDNESDAY #16 | Again?? YES!





Yeahaaaa . aaaa. . Cookies Wagon again !
Isnin - 12Mac2012- Mcd BTHO




2 cup Red Valvet , 1 cup Choclate (topping butter) , Bubble Rice with black currant,
and
free 2 blueberry cheese tart  (TQ!!)


 

Again RedVelvet - Suka !! Sedap sangat !!!~






p/s: dah TERbiasa setiap isnin, memang akan singgah Mcd BTHO untuk si Pinky !!~










Yang sukaaaaaa sangattttttt !!
signature ms eida

21 comments:

  1. bestnya jumpa van kaler pink tu! hihi

    ReplyDelete
  2. kejar lori pink cepat!!!hihi

    ReplyDelete
  3. kejar lori pink cepat!!!hihi

    ReplyDelete
  4. CUP RED VELVET MBUATKAN JATUH HATI..NK MAKAN MCM SYG..CNTIK SGT..KIUT

    ReplyDelete
  5. @CikPuan Fara

    Ida dah tau spot dia, senang je pergi.. heeee~~

    ReplyDelete
  6. @LYAfrina

    Betul! Nak makan pun sayang.. tak makan rugi pulak.. sedap! wakakkaka!!

    ReplyDelete
  7. wahhh... ni yg nak kejar jugak ptg ni..lepa aerobic nk pegi sambar RV jugak la..hiihih

    ReplyDelete
  8. @~LeeyanaRadhi~

    Sambar jgn tak sambar.. yeeahaaa... hiihi

    ReplyDelete
  9. klu mell suh akak belikan yang red velvet tu, agak2 melampau x?...nampak syedap....!!!

    ReplyDelete
  10. @mell

    Memang sedap! Mell boleh beli dari website dia.. nnti dia leh hantar ke office.. =)

    Kalau akak belikan, nnti mell makan dah tak fresshhhh.... time tu masak, time tu beli dna makan! baru sedap!!!

    ReplyDelete
  11. xkan setakat beli 2 biji dia nak anta kak.....hehehe

    ReplyDelete
  12. @mell

    Cukup ke 2biji? hihi. Tak pe next time dia akan datang pasar tani kita... telah disuggestkan.. hehehehe~~~

    Eh mell boleh kejar dia.. Cari FB Cookies Wagon.. hari hari dia update lori diaorang kat mana... =)

    ReplyDelete
  13. ckp ngan dia cepat ckit.....hahahahahah!!!!

    ReplyDelete
  14. ckp ngan dia cepat ckit.....hahahahahah!!!!

    ReplyDelete
  15. Smlm boss cookies wagon dtg jumpa akak. Dia nak letak pink wagon dia masa HKK ni. Tp tatau la mgt setuju atau tak lagi. Kalo ada, hehari leh makan cookies wagon ni. Teeheee :D

    ReplyDelete
  16. nanti balik ni nak ajak lan p putrajaya.. nk p bli jugak.. hihhi..

    ReplyDelete
  17. @mell

    Mell g komen kat fb dia.. cakap saya ni mengandung.. tunggu hari je.. teringin nak makan RV.. pleasee..

    Gerenti terus datang!! hahahahha!!!

    ReplyDelete
  18. Hahaha....terase kemaluan lak...kikiki.....

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page