Friday, March 16, 2012

Uiiii makkk.. Terkejut ! TQ Kekda !





Lepas dok settle balut hamper untuk Family Day next week, ai duk berehat rehat kat tempat sesambil layan movie... Tetiba myofficemate cakap "Ni ada surat haa.. tapi macam ada benda dalam ni...." Ai pun macam aik?? Apa tu? Sapa bagi ? Pelikssss.... Sangat teruja membuka 'surat' tu . . Tetiba nampak dah nama pengirimnyaa.... Amboi.. Saspen je ye !! Maknanya ida lah orang yang bertuah dapat hadiah yang tak dituntut itu.. Ohh yeeaaahhhhhh ~~ Actually memang nak masuk GA kekda tu, tapi TAK SEMPAT !! huuu~~ Tapi dapat jugak hadiah.. TQ kak !


*Ida tahu, kekda memang ikhlas bagi Keychain Langkawi* TQ bebeh !!~




Keychain tu dah amik tempat dia.. Elok je tergantung kat situ... heee~~











Yang sangat berterima kasih pada Kekda!
signature ms eida

6 comments:

  1. zana pun tanjat tadi.. tetiba ada dapat surat.. kekda mmg suka tanjatkan kita kan..

    mmg kekda ni baik hati betul.. sudi bagi mcm2 hadiah.. best dpt kenal kekda kan!

    ReplyDelete
  2. @Zana Adieyza

    Zana pun dpt? hiiii~ Kekda memang suka bagi saspeennnnn..... Tau xpe.. Murah rezeki beliau.... =)

    ReplyDelete
  3. Teheee.... saja buat saprais kat uolsss...
    Alhamdulillah, tetiga yg akak buat saprais tu da terima. Yg pertama tu ari Rabu lagi da dpt. Hihik. :D

    Saja bagi ke korang yg rajin bagi sokongan pada kebun stoberi tu. Mujo slmt smpai, ada kawan akak dpt da patah.. sedih... :(

    ReplyDelete
  4. bestnyee dia dpt keychen..
    untung la mcm tuh
    x masuk GA mane2..tp dpt hadiah.. ;)
    tuah gedik

    ReplyDelete
  5. @intan_blur

    Tuah ke.. maybe bertuah sebab dapat kawan baik hati mcm ni.. heeee~~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page