Monday, March 19, 2012

Tuto : Install Unfriend Facebook !



 


Entry ni ai janji nak ajar macam mana nak tahu kita diUnfriend or List Unfriend kita kan? Hari ni ai kotakan janji ai.. heeee ~ Easy measy je ni.. ~ Mula mula uols pergi kat LINK INI  ~ Nanti keluar page macam gambar kat bawah ni.. Then, uols tekan Download/Install ...




Lepas uols tekan download/install tu akan keluar macam gambar di bawah... Dia cakap keep keep bla.. bla... bla ni.. Uols pedulikan je.. Tekan continue je... heee~~




Then tunggu beberapa minit, SIAP !! Nampak anak panah merah tu, dah siap Install la tu...... Kalau tak keluar box tu, ada something wrong somewhere la tu.. hihihi.. So, mula semula la yer.. !




Ok, bila settle semua installation tu, uols bukak facebook.. Then, uols akan perasaan ada tab baru kat atas homepage facebook... Tengok anak panah kat gambar di bawah ni... heeee ~` YEAH !!!




Nak tengok list unfriend ai? hihihi~ Seramai 120 orang sudah di Unfriend ! Bila ai layan facebook, rata rata yang meng'update' status semuanya ai kenal rapat... Best betul ! Tak de dah iklan iklan bagai...... Tak de dah ntah sapa sapa punya status masuk wall ai.. bestnyaaaa... suka !! Then, ada sekali tu kan, ai nak add blogshop shawls, sekali dia ignore ai !! Macam mana ai tahu dia ignore ai? Sebab kita ada unfriend software tu.. Dia boleh detect kalau orang ignore kita jugakk... hihiii~~ 




**SOftware ini HANYA AVAILABLE untuk GooGLe Chrome sahaja !**





Info ai dapat dari sini : Fizgraphic



p/s : zana, ida tak de credit nak replai ! hiiii ~~ tuto ni untuk kamu yunk!
Berukband tak bawak hari ni, tak boleh bukak FB ! Memang lost dengan budak TTC semua.. ishk!







Yang suka layan facebook dah sekarang ! hiiii~

  signature ms eida

14 comments:

  1. saya merajuk dengan kamu wahai budak comel!! tapi saya tetap nak komen jugak kat tuto ni sebab tuto ni akn bantu saya untuk lebih tenang mengupdate segala macam status kat fb tu..

    terima kasih utk tuto ni..

    ikhlas,
    dari budak bulat yg pura2 merajuk2..

    ReplyDelete
  2. eida jgn unfriend eka tau :)

    ReplyDelete
  3. bgus betul software ni, madam dah install...!!!

    ReplyDelete
  4. @Zana Adieyza

    Ala.. sangat poyo arr kamu !! Cayunk sikit.. muah.. muah.... =)

    ReplyDelete
  5. thanks for sharing. boleh try nih :)

    ReplyDelete
  6. mcm menarik kann..!! ;)
    slm ida syg..mcm mane harini..sihat..??
    hopefully ok ye dear..
    take gud care...

    ReplyDelete
  7. haa...menarik ni...tp tu laa saya guna firefox pulak..adoii

    ReplyDelete
  8. menjadik....buat kat rumah...sbb kat rumah guna google chrome...tq share ilmu ni

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page