Monday, March 12, 2012

SETAHUN dah si kembar !





*setahun yang lalu*


Kimot & Kiwaa


*beberapa saat yang lalu*




Happy Besday S.E.T.A.H.U.N
12Mac2012






p/s : Macam mana 2k ni boleh dalam jagaan ai? SINI cerita selanjutnya~
p/s/s: Dah nak mengawan dah pun si 2K ni.. Get ready duit nya ye bapak nak kasi ! heee~
p/s/s/s : nak hadiah apa? ikan tongkol rebus boleh?? heee~








Yang happy bila 2k ni sihat, besar depan mata !
signature ms eida

10 comments:

  1. same dgn si nerd kt umah tu..
    suara pn dh kuar dh..mengiau2x..dlu xde sgt kua suara die..huhu

    ReplyDelete
  2. comelnye...terasa nk bela kucing semula..tp hubby mls, sbb yana malas bg makan..hahha..kene pujuk lebey ni..hiihiihih

    ReplyDelete
  3. eida...chomelnyer gmbr kimot masa kecil tu, comel sgt !! muka kesian jer.....

    ReplyDelete
  4. @iera 11

    Sian kan tengok diaorang.. huhu.... Aku kan, kalau si kimot tu bising, aku peluk peluk, belai belai, terus senyap.. hiihiihi

    ReplyDelete
  5. @~LeeyanaRadhi~

    Hihi~ Ida pun tgh otw nak hantar ke Pusat Penjagaan ni...sedih!

    ReplyDelete
  6. @BaTiK_PiNk

    Kan yani, kalau yani tengok kesian, ida lagi laaa... tu yg terus bawak balik rumah..... sapa lah kejam tinggalkan kat tepi jalan tu.. huh!

    ReplyDelete
  7. nk hantar ke pusat penjagaan? kenape eida? da xmo bela ke?

    ReplyDelete
  8. @~LeeyanaRadhi~

    Aah dah tak boleh nak bela da.. Nak fokus anak.. anak.. anak.. anak.. huhuhuhuu

    ReplyDelete
  9. suka dgn sikap penyanyang eida pada haiwan ni.. nak tmbh lagi best, bila husband pun minat kucing jugak.. bagus sgt2 sikap ni tau..

    ReplyDelete
  10. @Zana Adieyza

    Naluri.. minat...semua tu pendorong.. ida sendiri tak sangka akan jumpa soulmate yg mempunyai minat yg sama... =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page