Thursday, March 1, 2012

Semua pun berubah ! Nampak lebih kemas ke?





Ditegur oleh seorang kakak, KakNida namanya. . Seorang peserta dari GA ai jugak ~ Menegur susunan widget ai macam kelam kabut sikit... Nampak tak kemas katanyaaa... Ai tengok agak serabut gak la bila LABEL ai duduk di atas sekali , di atas followers..... Kelakar kan? hohoho!! So, ai ubah ye!
* Iklan Nuff ni memang tak boleh ubah, actually yang atas sekali tu tuk iklan yang duduk dalam entry, ntah macam mana salah paste code, terus jadik macam tu pulak.. Malas la nak cari code balik.. Tu yang biarkan je... hiihhihihi* Ada sapa sapa nak tlg ubahkan???  =p *


* LABELS, ai ubah ke side bar blog tau, PAGES ai ubah ke atas entry.. Nampak lebih kemas berbanding ai letak di bawah header.. Kan?? ke tak???  =( *


* Yeahh !! Itu LABELS ai.... Jangan ingat ai delete lak labels label tu... Senang nak cari entry lama kalau berlabel ni.... hehhehe *




Oh yaaa . .kalau perasaan, warna tulisan pun berubah.. ada yang menegur, warna TAK MESRA pelanggan la.. hihihi.. Ai sedar tu! Ai sendiri kadang kadang berpinar mata tengok blog sendiri.. hii~ Tapi nak buat macam mana, tu semua warna kegemaran ai... hehe~ tapi ai ubah jugak... Pilihan warna yang tepat - HITAM ! Senang kan? Mudah tak nak baca entry ai kawan kawan??? (to markis & ekjoz)











Yang berharap si GEDIK akan menjadi lebih baik di mata orang lain,
signature ms eida

10 comments:

  1. hihi..pasni leyh tlong kemaskan blog ieyla plak kak..hihi

    ReplyDelete
  2. @.: iEyLa :.

    Blog ieyla cantik daaa.....Lagi canggih dari blog akak ni ha... hihih =p

    ReplyDelete
  3. terbaik gedik!!!...
    nnt blh la kemaskan akk punye blog.. ;)
    slm gedik syg..i hope u ok harini ye..ceria2 selalu ye gedik

    ReplyDelete
  4. yes... mata i bersinar2 skrg... kehkehkeh...

    ReplyDelete
  5. @intan_blur

    Ceria kak !! Akak pun.. Jangan stress sangat buat kerja tu.. hehhe~

    ReplyDelete
  6. waaa
    pasni jgn lupa ngemas bilik plak..
    bilik bersepah jer tu:p

    ReplyDelete
  7. warna hitam tu mmg ok la yunk.. senang nak baca..

    ReplyDelete
  8. @shark

    Aip.. mana ada sepah.. kemas je tu! ihihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page