Thursday, March 8, 2012

Saya Join, Pasti Dapat Doodle Part 2






Toink* Toink* ~ Kene tag oleh careno ! Tapi tak pe, ai loike ! Sebab benda free ~ Dapat free doodle hokay !! Tau doodle tu apa ? muke ciut ala ala kartun.. rujuk pic elmo ai di side bar.. itu doodle yang ai tempah, means berbayar... Tapi si Apit ni nak bagi free je beb!! Nak nak ! nak nak ! *sambil terkinja kinja menaik entry ni* hihihi~



*Klik banner if uols nak doodle free jugak !!*



Cantiknya banner ! Ai suka muslimah.. Pink colour lak tu~ haish !! 
Ok, nama ai EIDA, dan warna pilihan... haish ~ Of coz lah PINK !! 
*banner kat atas tu menepati citarasa ai* hihi


Ok, mereka yang kene tag adalah :
1. ANNA
2. ANUM

*psst : cepat korang buat ! dapat doodle freeeee*


Tarikh tutup?
Tak de ! Ikut suka hati jantung dada tangan kaki si Apit ni la nak tutup bila ... hehe~


Hanya 50 peserta terawal yang akan TERPILIH ! So cepatan buat entry !!! 









Yang memang suka kumpul doodle !
signature ms eida

14 comments:

  1. gudluck sis..
    same plak join..hihi

    ReplyDelete
  2. ooo... gambar katun tu ker... intgkan ape laa... hahaha...

    ReplyDelete
  3. aku ke?hehe,..xreti beb..xpe,aku try k..

    ReplyDelete
  4. @.: iEyLa :.

    Akak join sebab si careno tu tag.. Tapi suka je dpt doodle free.. hehehhe

    ReplyDelete
  5. @dwaty

    Kalau dlm 50peserta terawal, dapat lah kot? hihihi

    ReplyDelete
  6. @anna alaui

    Aah ko la.. buat! senang je.. tiru aku buat ni.. habis cerita! hiihhi... Pas dapat doodle, letak dlm blog.. comel!

    ReplyDelete
  7. tahniah.

    http://4.bp.blogspot.com/-b2ECz9aOk8A/T1ox0c3QzpI/AAAAAAAAGPw/9xrMBd6rUpI/s1600/EIDA.png

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page