Monday, March 5, 2012

Rice Dispenser Tupperware in da houseee yo !






_Selama 2tahun ++ , beras ai diletakkan di dalam itu_




_Kini, semalam... semuanya berubah .. bila beras ai bertukar 'tempat perlindungan' yang lebih baik!_


*ai paksa si Komot untuk menjadi model* Not Bad! =D




_ Gila seronok!! Comel kan? MERAH makngah!! hihi_




_Kini segak duduk disebelah 'kawan baiknya' yang sedia berkhidmat untuk we all seumur hidup.. hihihi_




_ Thanks Kekda yang merialisasikan impian ai untuk memiliki Rice Dispenser Tupperware ini.. Kekda ni agent tupperware, get kekda tru her blog for more details ok_






p/s : Kami berenam bermain kutu untuk membeli Rice Dispenser yang berharga RM200++ ni . . Nak bayar segedebuk cash tu, menggigil tangan mak!! .. hihi.. haruslah main kutu..... Uols nak? Kumpul kawan kawan, so, dapat lah beli ni dengan bermain kutu.... Lepas tu cepat cepat contact KEKDA tau! Oh ya! kekda tak suruh pun ai promote dia, tapi ai saja nak bagi info kat uols semua and ai tahu sapa saja yang dah berkahwin, teringinkan Rice Dispenser yang super duper menyenangkan ni kan ? kan ? *sila mengaku!!* hihihi












Yang kalau ada duit lebih, nak beli tuk family lak, AMIN~
signature ms eida

18 comments:

  1. waaahhh...cam best je klu belikan tuk mak satu cmni..hukhuk

    ReplyDelete
  2. wahhhh dah ada bekas beras cantik seh! suka2! *nk kumpul duit jgk ah ^^*

    ReplyDelete
  3. Lalalalaaa.... Kekda yg gomok dlm gambau itu datang berkunjung. Agagaggagaa.....

    Gemoknya akak :D

    Oke, 4 da settle, tinggal lagi 2. Kuikuikui.

    Psstt.... akak pun tak guna lagi. Tggu masuk umah baru sok. Huhu

    ReplyDelete
  4. bestnya..nak cr geng jugakla..huhuh

    ReplyDelete
  5. tinggal lagi 2!! yeay jom plan nak kutu ape plak pasni..hehe

    ReplyDelete
  6. apa kelebihan dispenser ni?cmne gunanya?

    ReplyDelete
  7. @.: iEyLa :.

    Waahhh.. anak yg baik!! Mesti mak ieyla suka tu... beli jgn tak beli.. =)

    ReplyDelete
  8. @CikPuan Fara

    Hikhikhik.. Ida pun suka!!! *kumpul jgn tak kumpul* =p

    ReplyDelete
  9. @PUANSTOBERI

    Mana ada gomok... Ida yg nampak gomok diri sebelah kekda yg ciut ni !

    WOW! Rumah baaru, semua baru yer.. hihi.. Ida takleh tahan... dah guna terus! hihi.... nak tunggu rumah sendiri ntah bila.. hahahahhah

    ReplyDelete
  10. @~LeeyanaRadhi~

    Cari jgn tak cari.. pastu cari kekda lak.. hehehhehe

    ReplyDelete
  11. @Nana Aris

    Jom!! apa lagi yg menarik ekk.. hehehhe

    ReplyDelete
  12. @anna alaui

    Cmne guna? sangat senang! Masukkan beras dlm bekas tu.. then belah bawah bekas ada laci merah, bila ko tarik, dan tolak balik, secara automatik ko sukat 1cawan beras.. hehehhehe


    Kelebihan? Hurm.... bekas beras yg mempunyai ciri ciri sebenar untuk menyimpan beras kot? hahahahhahah

    ReplyDelete
  13. cer ieda tutorial sket cne nak wt reply to comment tu? dlm comment box ai, xde lak!

    ReplyDelete
  14. @Ekjozbuluh

    Ooookkk... nanti ai buat yer... Memang takde.. kita cari code dia sendiri... =)

    ReplyDelete
  15. syoknya dpt jumpa kekda.. rindu nak jumpa geng TTC..

    lepas ni eida mesti makin rajin memasak kan..

    ReplyDelete
  16. @Zana Adieyza

    Kejap je zana.. abg lan ada hal... jumpa pun kat petronas je.. sobss.... nnti kita gede gede lagi ok!! hihihi

    ReplyDelete
  17. mcm penah tgk la benda nih..tp lupe..
    n tak tau la harga dia sebegini..klu mcm tuh memang harusla main kutu dik..ehhehehe

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page