Tuesday, March 13, 2012

Ouhhh ... pinknyaaa kau!!





Ai wish.. Ai ada camera ni.. Nikon 1 J1 - Myfav PINK!
Set dalam kepala RM2,700!! *jom kita kumpul duit*


 1 Set PINK!  Ouhh... Terliurnya tengokkk.......




Nak ! Nak ! Nak !

Ini adalah kehendak bukan keperluan !

wink*wink*










Keterangan lanjut ; SINI dan SINI








Yang suka gilaaaaa J1 ni!
signature ms eida

20 comments:

  1. aku pun klu mampu nak gk nikon gf1 ni.....

    ReplyDelete
  2. comelnye.. tapi i suke merah :P

    ReplyDelete
  3. seriussssssssssss geram jer tgk.. pink habissssss.. tergugat nafsu pink i tau!

    ReplyDelete
  4. @C.I.N.T.A

    Tau dah.. cinta kan suka merah...... heee~~

    ReplyDelete
  5. @Zana Adieyza

    Kan kan? Bestnya!! Kalau pegang ni rasa macam pegang camera mainan je.. hihiihihhihi

    ReplyDelete
  6. @LYAfrina

    Kan? Gerrrraaaammnyaaa... Nak nak nak!!

    ReplyDelete
  7. wallahhh chomel sesangattttt...!!finkkk color lagikk...meriah uolls kalo dapat..hakak pon nakk jugaklah boleh feeling muda sekejap..ekekeke...

    ReplyDelete
  8. @CheNamNam

    Hoohohoohooho!!! beli jgn tak beli hakak!! =p

    ReplyDelete
  9. @eKa

    Kalau yg fanatik dgn fink cm kita ni sure kata cun melecun kan? hihiiihi

    ReplyDelete
  10. cantik la kamera 2...
    cam menan pn ada...
    klo la aku kaya, aku beli dh 2set...
    1set tok aku, 1set g tok debot...
    wakaka

    ReplyDelete
  11. @MaMADeBOt

    Kan? Mcm mainan budak2 je... huhu.. kalau ko kaya, beli tuk aku sekali boleh? hihihihihi

    ReplyDelete
  12. camera idaman saye.. nice to know u :)

    ReplyDelete
  13. uiks..
    ni mmg idaman hati nie..huh
    sila kumpul duit jgak..
    chaiyo2x..huhu

    ReplyDelete
  14. @anna alaui

    Takpe anna, anum kaya tak lupa kita der.... hiihi

    ReplyDelete
  15. @iera 11

    Best kan? Aku nak kumpul duit sebulan serat.. agak2 tahun bila boleh beli? HAHHAHA!!!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page