Saturday, March 10, 2012

ON AIR , korang tengok tak ??





Ai memang tengok ON Air ni.. Dari sesi ujibakat lagi.. So, tadi ada ulangan nya kat Astro Ria jam 6pm.. Rupanya dah ada finalist Wanita laaa.. Ai termisss pulak hari rabu tu.. choi! Bila ai tengok tadi siaran ulangannyaaa... ternampak macam kawan sekolah ai laaa... Lama ai tengok, sah ! memang dia !!! Tapi masa sesi ujibakat kat KL tu, tak nampak pun dia, ke time tu ai tengah masak ke? makan? ke sibuk melayan kucing??  hihihi ~


Ni dia.. kalau betul ni Herleena masa di SMKC dulu, GOODLUCK beb !!!

*ayu, betul kan ni herleena? ko ingat tak??*




Seperti biasa kalau ai tengok Realiti Show macam ni, mesti ada fav person kan.. kan. Ai suka si Dahlia ni.. Masa dia diujibakat dulu, tak lawa pun dia.. datang biasa biasa je.. Rambut serabai! hihihi... Pastu si Aznil ni suruh krew On Air groom dia.. Sekali datang after tu, lawa kemain.... Suara best! Cara penyampaian buat ai rasa nak dengar apa yang dia sampaikan.... Ciri ciri pengacara yang dicari la ni... Harap harap si Dahlia ni berjaya !! heeeee ~  *padahal dahlia ni bukan kenal ai pun!*




Saksikan On Air setiap hari Rabu Jam 9pm di Astro Ria. Minggu depan episod untuk finalist lelaki pulakk... Macam best pulak jadik pengacara ni kan? hihihihi.. Ai suka cakap ! Agak agak kalu masuk sesson 2 ON Air ni, dapat tak ? hihiii ~ Eh eh ? Gelakkan ai pulak yeeee ~~ Masa induksi JKR dulu, ai dapat PUBLIC SPEAKING TERBAIK tauuuuuu ~~Tajuk? BOTOX !!  ~  hahahahhaa !! 




Nak tengok 8 finalist yg lain ; SINI ok!










Yang memang tak de kerja, asyik tengok TV je kan? hihi
signature ms eida

8 comments:

  1. a ah..ni leena...dia de sekolaj kat SMKC ke??aku dulu time sekolah kat SAB ye lar,satu asrama dengan dia......

    ReplyDelete
  2. @missayu

    Aku tak ingt sangat, tapi dia sekejap je kat SMKC... then pindah... kalau tak , cmne lak aku cam dia.. hihihi....

    ReplyDelete
  3. zana mula2 jer tengok.. lps tu manjang lupa jer.. lepas ni kena rajin tgk la..

    eida try la masuk utk musim 2 nnti.. mana tau ada rezeki..

    ReplyDelete
  4. @Zana Adieyza

    Masuk? Taknk la.. nnti glemer.. hiihhihi

    ReplyDelete
  5. aku de gak swuh dayat g audition on air ni hari tu...tp dia xprepare pape,xsempat nk g audition,dia g main paintball dulu...hahahaha

    ReplyDelete
  6. @missayu

    HAHAHA!! paintball lagi penting ye dak.. =p

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page