Tuesday, March 13, 2012

My 2nd Anniversary GiveAway # Dan PEMENANGNYA adalah ...:






Dan pemenangnya adalah . . . . . Kita umum TOP 7 dulu nak ? nak ? TOP 7 ni adalah pemenang saguhati.. Udah GrandPrize letop letop, saguhati tak berapa nak letop ni.. Jangan marah aaaa.... Sudi sudikanlah doa ai ada rezeki lebih di kemudian hari, baru boleh bagi hadiah saguhati meletoooopss jugakk ! hihihi~ 





Yeahh !! Tahniah  ! T A H N I A H !! Apa yang bakal uols dapat ?? Satu (1) FM (Fridget Magnet) bergambarkan wajah uolsss......  Jom umum lak TOP 3 My 2nd Anniversary GiveAway !!~


No.1  Nana Aris
No.2  NIDA
No.3  yannie bunny


T A H N I A H !!!! Apa yang bakal uols dapat ?? Rujuk ENTRY INI ~



Ok, pada semua pemenang TOP7, uols semua kene emailkan ai, NAMA, NO. HP, ALAMAT dan 1 keping GAMBAR untuk ai tempah FM uols.. ~ Buat PuanStoberi, emailkan ai 2 keping gambar sebab hadiah tambahan untuk anda sebagai PESERTA NO.1 yang menghantar penyertaan ! heee~

Pada pemenang TOP3 pulak, emailkan ai NAMA, NO.HP, ALAMAT.. Buat NIDA, just emailkan ai No. Account Bank.. *prefer maybank & cimb*



Ini email: iedand23@gmail.com.     






Kepada semua peserta, ai ucapkan RIBUAN TERIMA KASIH kerana sudi JOIN GiveAway ai...
Jangan berasa KECIL HATI kalau yang tak menang tu yer.. Next time cuba lagi...
Semoga kita semakin NGAM pada masa akan datang !!
Go go go !!











Yang sukanya dah settle!
signature ms eida

12 comments:

  1. huh... atas pagar jer... nsb baik... alamat nak kena email gak ke? no fon jugak ke? ekekeke... ok2... nnti gua email...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...kiranya Wa no 4 le ni?(self-tafsir)...careno no10? kah3...nanti Wa emel lu!..

    Tahniah to TOP 3...

    p/s : gambo size bape?

    ReplyDelete
  3. Haha. Ada juga ya.. agagaaa...

    Err...gmbr tu, amik gmbr kita reramai kat putrajaya atau pun stimboat tu ari. Mudah kan?? Tak perlu akak emel2 dah :)

    ReplyDelete
  4. mekasih laling! walaupun aii dpt top7 pun dah suka sgt. tqvm. semoga makin murah rezeki eida n hubs lepas ni. amin...

    *nanti aii email eh. nak pilih gmbr dulu hikhiks ;)*

    ReplyDelete
  5. wahhh best jugak FM muke sndr ni..

    muke ngan hubby boley jugak kan eida? hihihi

    thanks eida..suke suke! =)

    congrats utk top3.. ;)

    ReplyDelete
  6. yeahhhhh! menang lagi.. takpe2 yang penting menang.. eida.. kalau nak letak gambar cinta ngan hubby leh x??

    pstt: i memang pengumpul FM yang tegar! ni yang sayang banget dekat eida..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. rezeki menang tempat kedua, syukur.

    Terima kasih tak terhingga, Kak Nida dah sent details (no. akaun Maybank), harap selamat diterima (fuf323@gmail.com).

    Tahniah buat pemenang :)

    ReplyDelete
  8. oh name saye ade..n saye menang yeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyyeyeyeye *joget joget* hehe


    Alhmadulillah..thank u so mucho eida

    ailehiu lah ;p

    ReplyDelete
  9. yeayyyyy!!!!! menang jugak! Alhamdulillah. tankiu ida!!!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page