Monday, March 12, 2012

My 2nd Anniversary GiveAway # Aku P.E.N.I.N.G ...:





Macam mana ai cari pemenang? Di saat saat semua jawapan yang semuanya samaaaaaaa jeee... Sebab ai bagi clue haruslah jawapan yang diberi sama kan? kan? hihi ~ Disebabkan semua yang masuk adalah kawan kawan ai jugak, kawan kawan maya pun ada, kawan kawan yang baru kenal pun ada, ai NAK BERSIKAP ADIL tanpa mengetahui siapa punya jawapan tu..Kalau ai tahu nanti, tak BEST la kan?.. Haaa.. camne ai buat??


Ai listkan nama semua peserta di sekeping kertas seperti mana ai pernah listkan DI SINI ~ Pastu ai sorokkan kertas tu. Ai buat list tu awal.. Pastu setiap jawapan ai copy paste dalam word dan di printkan .. Bersama sama dengan Nombor list mereka... Hanya nombor saja, bukan nama... Ai biar lama, baru ai start baca balik jawapan tu.. Ternyata memang ai tak ingat sapa punya jawapan tu! hihihi~ Ke memang ai ni pelupa? Tapi itu lah yang ai nak !!!

 *Jawapan mereka bersama sama nombor list mereka*


*terasa macam cikgu main right right jawapan!hihihi*



Beberapa hari lepas, tak ingat bilaa.. Ai baca balik jawapan, sebab mula nak mencari pemenang.. Ai siap buat table untuk right-down jawapan jawapan mereka.... Sekali baca semua macam SAMA! Dua kali baca, MEMANG SAMA! HAHAHA !! Aku pening~ Soalan no.1 & 3 majoriti jawapan senang nak tahu mana salah , mana yang betul.. Tapi soalan no.2 tu.. Semuanya ai rasa BETUL ! Tapi ai mencari yang BEBETUL punyaaaa... hihihiihi~

*Ni la rupa Table - Misi Mencari Pemenang* hihi



Dah dah malas nak berleter panjang... Ai umumkan PEMENANG OK! Tapi entry selepas ini... tungguuuuuuuuuuuuuuuuu............... *sorry lewat sikit umum, ai gila sibuk!!*









Yang gila sibuk hari ni, 
signature ms eida

17 comments:

  1. wakaakaa....sbb tu kena namakan contest... contest je susah nak carik pemenang camni. kalo GA - buat cabutan je..abis citera. Kui kui kui :D

    ReplyDelete
  2. tak sabar nak tgk eida kepeningan! huhuh

    ReplyDelete
  3. @PUANSTOBERI

    HAHA!! Takpe takpe.. GA ida.. ida punya suka.. hahahhahaha!! =p

    ReplyDelete
  4. nerbes tgu result nih! wakaka...

    ReplyDelete
  5. alamak....soklan 3 jawapannya diver? adusssss.....

    ReplyDelete
  6. @Ekjozbuluh

    Nebes lak ai nak umumkan! wakakkaka!!

    Erk? Salah ke yu? hihihi...

    ReplyDelete
  7. dari pagi duk tggu pemenang nie...tak sabor dah

    ReplyDelete
  8. ho la salah le tuh! kah3...Wa rs contestant no 8 tu wa kot! alamak, xde pink? fuh, mau2 last-place! kih3...

    ReplyDelete
  9. xsabar ..dr pg referesh blog eida..hahha

    ReplyDelete
  10. @~LeeyanaRadhi~

    Sorry buat semua orang tertunggu tunggu... =(

    *kesibukan melanda diri*

    ReplyDelete
  11. hahaha nilah cara pencarian pemenang paling kelakar penah fara baca kehkeh. adoi berair mata aii dok gelak kikiki.

    ReplyDelete
  12. Wah.. sebijik menanda kertas soalan murid..hehe.

    Moga yg terbaik dalam kalangan terbaik yg terpilih..

    ReplyDelete
  13. @CikPuan Fara

    HAHA!! Hampehh fara.. ida pun taksangka akan pilih pemenang tru cara ni.. wakkakakakka!!

    ReplyDelete
  14. @Nida

    Hihi.. tak dapat jadik cikgu, berangan cm cikgu pun jadikla.... hiiihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page