Friday, March 16, 2012

Matta Fair 2012






Ini sedang berlangsung sekarang... Pergi lah serbuu.... Ai tak pernah pergi Matta Hidung Fair ni... Tapi ai tahu, ada diskaun yang gila gila babas punya kat sana..Tapi kene pandai cari ekk... Selalunya ai kalau nak bercuti, tak de main beli beli pakej ni der... Ai terus terjah sendiri... Buat review, cari kat internet semua or recomended dari kawan kawan dan booking... huhu ~~ So, tak tahu macam mana berurusan di Matta Fair ni..... 


Nak pergi sekarang pun, nak cari untuk apa ? Pakej pulau sudah di book, itu pun ai cari kat internet.. tanya rakan rakan blog.... hiiii ~ Tapi untuk pulau next year boleh lah cari kat Matta Fair ni.. Nak try! Tapi itu nanti la... pergi bulan September la.. Ada 2nd Matta Fair ni.... heee~~


So, sapa sapa yang plan nak bercuti tu, sila la serbu PWTC tuuuuuuuuuuuuu ........ Selamat bersesak ! Selamat Mendapat apa yang dihajati !! heee ~~









Yang berharap akan pergi sini jugak nanti, 
signature ms eida

16 comments:

  1. zana pun x xpernah pergi.. mesti ramai giler orang kan..

    ReplyDelete
  2. kalu la madam dekat dekat sana, kompom terjah...

    ReplyDelete
  3. gua dah penah pegi 2 kali... balik rumah penuh bag dgn pakej promosi diorang... buat sampah jer...

    ReplyDelete
  4. @careno

    HAHHAHAHHAHA!!! Itu sudah pasti.. macam PC Fair gak... =p

    ReplyDelete
  5. tak penah pegi.. sbb tu tahun ni giler cam nak pegi sesgt.. tgk esuk.. jadi ke tak..
    nak carik yg domestic je. bukan pakej, tp hotel2 yg offer rega bes bes..

    ReplyDelete
  6. @PUANSTOBERI

    Aip! kaki dah baik ke ni?????? Kalau tak baik, xyah g kekda... buat sakit je.. heee~~

    ReplyDelete
  7. dgr cite jln sesak kt area ctuh..
    huhu..;p

    ReplyDelete
  8. nak pergi......tapi kena kerja....hukkkkkk

    ReplyDelete
  9. xpernah pegi pon..slalu klu g bercuti main terjah je cam eida tu..hihi

    ReplyDelete
  10. @iera 11

    Tau xpe!! nnti bulan9 nye , teman aku yer... =p

    ReplyDelete
  11. @pnsusu

    Tak pe tak pe.. kerja lebih penting.. =)

    ReplyDelete
  12. @qaseh johanna

    Kan?Ida pun suka terjah sendiri.. tengok review sana sini.... dah ! explore sendiri... =p

    ReplyDelete
  13. uit2..chinta xpernah pergi pun...mesti byak promosi diaorang buat kan

    ReplyDelete
  14. @chinta...

    Maybe la.. diaorang kata murahhh......... =p

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page