Friday, March 2, 2012

Kita hanya MERANCANG . . .





Sepatutnya di waktu ini, we all dah terbang ke seberang laut, actually ke Sabah.. Tapi semuanya terpaksa dibatalkan atas sebab sebab tertentu.. Burn tiket flight RM110... Bila baca balik ke-eksaited-an ai membeli tiket flight, huwaaaa... rasa macam nak nangis ! *pasni taknak beli tiket promo dah!* Eh boleh caya ke? hihi~

*tinggal kenangan*


Ye . . Kita yang merancang , hanya DIA yang menentukan. . Tak best kalau nak pergi berhoneymoon dikala MIL tengah tak berapa sihat kan? Dengan beberapa sebab yang lain, hanya DIA yang berhak mengetahui..Frust? Of coz !! Sudah berbulan bulan rancang, semua plan schedule terpaksa disimpan semulaaa... Tiada rezeki untuk jejakkan kaki ke Sabah this year.. Maybe next year . . InsyaALLAH. . 

One day. . Ai be there !




p/s: berharap sangat Vac on May, tiada masalah...









Yang frust tak terkata tapi apakan dayaaaaa . . 
signature ms eida

15 comments:

  1. sama la aku...sepatutnya skrg dah sampai manghirup udara segar air laut Penang tu...hahaha....

    ReplyDelete
  2. alaaaaa siannye bby bucuk nihh..
    relex gedik...bukan rezeki gedik nak g sane..tp ralat jg bile burn duit tu kan,.klu mcm pejam mata jela gedik..AKU HALALKAN!!

    OK gedik..slm jumaat..
    take gud care ok

    ReplyDelete
  3. o arini ke ko g sabah?eh,btw salam perkenalan..hehe..

    ReplyDelete
  4. o arini ke ko g sabah?eh btw, salam perkenalan..hehe..

    ReplyDelete
  5. @missayu

    hahhha!!! risiko beli tiket lelama .. gini la jadik nye .. hehehhe

    ReplyDelete
  6. @intan_blur

    HAHHAHHHA!! Hampeh kak... ! Releks.. relekss.. huwaaaa.a..... aa.... *nangis lagi!*

    ReplyDelete
  7. @anna alaui

    Aah hari ni.. sampai selasa sepatutnya.. hiiihhi.... FRUST!!!

    *Selamat berkenalan.. tuiiii*

    ReplyDelete
  8. alaa sedihnya xdpt pegi.. nk pegi rasa xseronok boleh hilang mood hepi2 jek kan. xpe2, ada tu rezeki nak g sabah nanti.

    ReplyDelete
  9. Alamak aii... takpe lah..akak retu burn gak deal gi Cherating. Huhu.

    Tkpe..tiket tu murah je pun kan :))

    ReplyDelete
  10. ala ciannye.. xpe belum rezeki nk jejak kaki ke sabah...

    hopefully MIL eida cepat sihat kuat bagai juara .. :)

    ReplyDelete
  11. @CikPuan Fara

    Tu la.. tak sampai hati nak pergi.. so let go je... Banyak masa lagi.. banyak promo lagi.. hihihi

    ReplyDelete
  12. @PUANSTOBERI

    Murah murah.. tapi tu semua duit tuuuu.... hihihi

    ReplyDelete
  13. @~LeeyanaRadhi~

    Amin.. Semoga cepat sihat MAK !! *macam mak dengar ek.. hihihi*

    ReplyDelete
  14. hope mak mertua ida cepat sihat k..pasal cuti tu x pelah.. next time rancang balik k.. maybe lps ni pergi lagi meriah ke.. think positive!

    ReplyDelete
  15. @Zana Adieyza

    TQ Zana~~ Harap2 begitu la.. Positif!!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page