Friday, March 2, 2012

Kenapa ? ?





Kenapa yang DAH KAHWIN ni SUSAH nak dapat ANAK ? Tapi yang BELUM KAHWIN ni SENANG SENANG je dapat ANAK ? ? Lepas DAPAT, BUANG ? ? ? ? ? ? ? 

Kenapa kan orang tak kahwin, senang je dapat anak ?? Orang yang dah kahwin punyalah susah, try banyak kali dan tunggu dan tunggu , tak dapat dapat jugak ? Ada sekali tu, yang tak dapat langsung pun ada ?? Kalau dah dapat anak tu, bertaubat tak pe la.. Ni tak, pergi BUANG pulak baby tu.... Haish !

Semua lelaki normal mengharapkan orgasm dalam vagina wanita dan semua lelaki faham benar, bukan mereka yang bakal mengandung kalau sperma dan ovum bercantum.  Dan admit it, ALLAH cipta alam ni untuk kita buat kebaikan tapi si SETAN akan cuba dan cuba menghasut kita untuk buat kejahatan. Sebab nak taknak , terpaksalah di akui . . buat benda jahat lagi senang daripada buat benda baik kan? kan? Jadiknya orang yang beromen merata rata tempat ni, sampai dapat anak ni sebenarnya DISURUH berhenti buat benda terkutuk tu... Kalaulah diaorang ni beromen merata rata dan tidak pernah dapat anak pulak, uols rasa berapa kali diaorang ni buat projek dalam seminggu ? huhu . . . Kan ??

Begitu jugak la orang yang dah berkahwin ni, tapi susah nya nak dapat anak.. Reasonnya agak mudah.. ALLAH sedang menyuruh kita JANGAN GIVE UP ! Cuba lagi . . cuba dan cuba lagi . . sampai katil patah !! hehe~ Disamping dapat memupuk kasih sayang . . sesambil tu exercise sekali la.. HAHA!! Benda dah HALAL, buat setiap 6jam sekali pun tak de masalah kan ??


*sampai hati ke nak buang si kecil comel ni? Tak sanggup mak nokss!!*








Diolah dan Sumber dari SINI








Yang masih mencuba,
signature ms eida

10 comments:

  1. beromen..amek ko..hahhahaha
    statement panas beb..
    yes i like..
    Allah suruh kite berusahah..
    USAHA ITU TANGGA KEJAYAAN...

    ReplyDelete
  2. Kenapa ??

    Kerana Allah itu lebih mengetahui apa terbaik utk kita.

    Yepsss..... mmg cliche jawapan akak tu. Huhu :D

    ReplyDelete
  3. eida: ko try search dlm friend fb aku nama Kak Nini... ko try add die... akak ni kejer dgn klinik Dr. Hamid Arshad... pakar dr.sakit puan... kdg2 byk info die bg... add la die... die mmg org kuat yg membantu bakal2 ibu utk peknen...

    ReplyDelete
  4. @intan_blur

    Amik kau!! HAHHA!! Ni mara sngt ni... hihihi

    ReplyDelete
  5. gituler kejadian Allah.. lagi kalau budak2 mengandung luar nikahtukan perut pun tak nampak,,, lepaihtu bukannyer payah nak gi sebulan sekali check up, nak dekat seminggu sekali.. tak alah langsung.. tuler Allah swt punya kuasa...

    ReplyDelete
  6. Allah dah merancang yg lebih baik utk kita..

    tapi memang sedih bila dgr kes buang bayi ni.. kita yg nak baby ni lebih sensitif ttg isu ni kan..

    ReplyDelete
  7. @Cho Zila

    Tu la pasal.. beranak pun dlm toilet je!! uhuhu

    ReplyDelete
  8. @Zana Adieyza

    Ye! Itu yg terbaik.. Tapi sedihnya baca dlm paper itu ini... buang sana sini.. adoiiii......

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page