Tuesday, March 13, 2012

Jambu yang colourfull nyaa !!





Tak ingat bila ai beli Jambu Jeruk yang sungguh teramat sangat colourfull ni, tapi yang ai ingat ai beli time ai nak balik kampung hubby kat Perak. Beli kat RNR Tapah menghala ke KL.. Ye ! Ai beli sebab jambu jeruk ni berwarna PINK + HIJAU ! Tema ai masa ai bertunang dulu ~ hiiii . . Bila cute mute cam ni, nak makan ke tak? Nak makan ke tak ? Makan jugak !!! Ade aku kesah kau pink ke apa? wakakkakaka!!

 *Jambu Jeruk* RM10


*Setelah di potong*


*Siap untuk dimakan... Manis weh !!!*






p/s: percaya tau tak? kita suka makan makanan yang cantik cantik dulu kan, 
rasa tolak tepi dulu. haha!










Yang tak sangka ada jambu kaler pink, hikhikhik!
signature ms eida

15 comments:

  1. colourful tu sbb die celup pwarna ke?cntik gak;)

    ReplyDelete
  2. @anna alaui

    Aah la kot aku rasa... takkan tetiba ada jambu pink lak kan? hihihi

    ReplyDelete
  3. adesss...sedap nye..fikir 2 kali kalau chinta nak mkn nih..sayang kot..hehehhe

    ReplyDelete
  4. hihihi...betul gak tu..jgn mkn byk2 sgt wei..;)

    ReplyDelete
  5. Yunk, akak penah beli dulu..tp lps tau derang guna pewarna yg tak dibenarkan, da tak beli. Ekceli, persatuan pengguna penah dedahkan, tp peniaga ni still jual lagi.
    Bleh baca kat blog ni
    http://adylakhalidi.tumblr.com/post/788522830/hari-tu-kawan-aku-balik-dari-cameron-highland-dan

    Lenkali toksah beli dah yer, lelebih lagi kita yg tgh conceive ni :)

    ReplyDelete
  6. betul tu..pewarna xbaik utk TTC..;)

    ReplyDelete
  7. @chinta...

    HAHA!! Kalau sayang, tak makan, terus busuk! hihihi.. Rugi2

    ReplyDelete
  8. @anna alaui

    Aku beli pun 2ketui tu je.. dah habis dah pun.. hihihihi

    ReplyDelete
  9. @PUANSTOBERI

    Alamak!! Tapi sekali tu je ida beli.. sebab tertarik dengan pinknya.. padahal tau mesti guna pewarna.. nak rasa je ni.. mkn pun 2 ketui tu ... Next time tak beli dah! hihiii.. TQ remind me~~~


    *sama cm fastfood kan kak? tak elok tuk TTC ni.. hihihi*

    ReplyDelete
  10. aii ada beli jugak jambu ni ms kat cameroon. kalu kat rnr tapah mmg ada kan.. sedap! tp org kata xelok utk ttc. pasni xmo dah k dearss ^^

    ReplyDelete
  11. nadya pon suke sgt makan jambu ni...dulu 1st try makan kat cameron mase tu..manis kan?alaaaaaaaa...kempunannnnnnnnnnn

    ReplyDelete
  12. @CikPuan Fara

    Memang! Sekali seumur hidup jela makan benda ni.. hihihiihi~~

    ReplyDelete
  13. xpernah pulak zana tau jambu pink ni.. nasib baik kekda bgtau xyah beli lagi, kalau x mesti ada yg repeat beli atau nak beli kan..

    ReplyDelete
  14. @Zana Adieyza

    Tau xpe.. kalau tak, ida gerenti beli lagi.. manis pulak tu.. hish!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page