Saturday, March 10, 2012

HiSHOP **S H O E S A L E**





Wanita dan Kasut tak dapat dipisahkan sepertimana Wanita dan Handbag ! Tapi ada member ai cakap, Lelaki dan Duit selalu dipisahkan....Sendiri fikir kenapa ok? hihihihihihii ~ Ai memang memang gila dengan kasut.. Tak semestinya KENE mahal baru boleh beli kan ? Yang harga biasa biasa kalau lawa apa salahnya kan? kan? Janji kaki kita selesa bila berjalan . . . Jangan kasut je lawa, tapi jalan baru 10 langkah, kaki dah MELECET! Tak suka okayyyy !!


HiShop! Jawapan bagi segala gala nyaaaa . . Murah ! Lawa ! Mampu dimiliki ! Stylo habisss !! Uolss layan website tu, pasti mata masing masing terbeliak tengok kasut kasut yang superb tu! Mata ai dah ! hahaha!! Mata uolsss bila lagi? =D   * pssstt.. ada S A L E tau sekarang !!*


*style gila kalau bawak pergi office ni!*

*memang gojes lah pakai dengan Jeans*

*eh? eh? macam kasut  ikut tema je!! hihi*





Lawa kan? Itu baru sikit ai tayang...Nak tengok lagi banyakkkk kasut, bolehla ke SINI ~  Oh ya ! Bukan setakat kasut je ada, ada JAM, ada HANDBAG, ishkk.. memacam lagi lagi la.. Tak terkata dah ni !
Happy shopping gurls!












Yang sambar sepasang dua,
signature ms eida

4 comments:

  1. kasut yg last tu mmg sesuai dgn tema zoo tu lah hihihi

    ReplyDelete
  2. @CikPuan Fara

    Tau xpe! Tapi flat sangat la fara..takde heels sikit pun.. tak suka pakai cm tu.. =p

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page