Monday, March 26, 2012

Happy Besday MamaDebot !





Fuhh... lega semuanya dah settle.. Kerja masih berlambak setelah dua tiga hari tinggalkan.. Mana taknya, sibuk dengan persiapan Family Day... Tu next entry ai story mory dengan uolss ok ? Hari ni nak cerita, cerita yang berkurun lamaa... hihiihi ~ Pada 20Mac ( Rabu ), ai pergi rumah Anna, tokey Ana Moda, nak beli shawls rimau... hiihhi ~ Tau kan tema family day ai Alam Rimba.. Ai nak pakai tema RIMAU ! Auwwmmmm.... hihihihi !


Secara kebetulan, ai pergi umah Anna tu, hari besday MamaDebot... Anna pulak memang masak lebih... Laksa ada, Roti Jala ada... fuhh ! Kenyang !! Thanks Anna.... Bila dengar je si MamaDebot ni pun nak pergi umah Anna, ai kelam kelibut cari kek.. Tapi malang, tak jumpa.. Masa tu pun dah pukul 9pm lebih... Si MamaDebot ni bukan nak bagitahu awal2 nak datang.. hihihi ~ Tak pe la.. tak de rezeki nak makan kek... huuuu~~

 
MamaDebot genap berumur 26tahun.. Tayang hadiah dari Tokey AnaModa.. heeee~~~



**happy besday Anum . . semoga ko berbahagia sampai bila bila . . 
semoga sihat selalu . . semoga dapat baby boy!! heee~~**




 Lama gila tak jumpa... Walaupun selalu jumpa kat Facebook or blog, tapi tak sama..........Apa je we all buat? Makan , borak, makan , borak, tangkap gambar.. Itu jela.. hihiii ~





Satu yang ai suka sangat kalau pergi umah Anna ni, dia bela kucing besarrrr........ Best!!!! Ai nak pegang pun takut takut je.... hiihhihiii ~

 



Tak puas borak tau ! Walaupun semua pun balik pukul 12 tengah malam.. hihihiihi ~Nanti jumpa lagi yerrrrr ~~~~ Bestnya benda yang tak dirancang macam ni..... Nanti kita jangan rancang lagi tau.... serbu je..... hihihiihi ~










Yang suka sangat jumpa mereka !
signature ms eida

14 comments:

  1. hepi besday mama debot..
    smoga berbhgia ke akhir hyt wit famili..
    xsbr nk tggu entry alam rimba tu..huhu

    ReplyDelete
  2. happy bfday anumm...
    sume pun comel kat sini...
    miss u bebehh..gedikk!!

    ReplyDelete
  3. @.:shura shushi:.

    Benda tak dirancang shura.. tak plan pun, yg plan nya aku nak beli shawls je.. uhuhuhuh....

    ReplyDelete
  4. @iera 11

    Amin... Tu la.. aku pun taksabar nak draft ni!! hiiiii~~

    ReplyDelete
  5. hehehehe...npk segala bagai kt dapur aku tu wei...bnda yg xplan tu la yg selalunya best kn..nti next time kite plan tau...wei,kelakar gmbar keisha pkai tdung tu...

    ReplyDelete
  6. Aaa...mama kucing pun takut nak pegang kucing..acena???

    ReplyDelete
  7. @anna alaui

    HAHA!! Nasib ler labu.. sapa suh tgkp pic kat dapur kan.. hihihihi..

    Maraqh betul debot org pakaikan die tudung tu.. wakakkakaak

    ReplyDelete
  8. @PUANSTOBERI

    Kucing dia besar kekda... dah tu pulak not in mood.. tu yg takut pegang.. hhiihihi

    ReplyDelete
  9. mekaseh dyh...
    sory lmbt komen sbb br kj arini...
    hehehe...
    nnt kte ketemu lg ya...
    lg ramai lg best...
    hehehe

    mekaseh sume yg wish besday i...
    malunye i...
    hikhikhik

    ReplyDelete
  10. kalau dh lama x jumpa, mmg borak x ingat apa la kan.. dh borak lama pun rasa x puas jer... mcm tu la kalau kita jumpa kan? hihihi.. miss u yunk!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page