Sunday, March 11, 2012

Final dah . . . . Raja Lawak 6 !





Tiap tiap jumaat tepat Jam 10pm mesti wajib ai tercangok depan tv tengok Raja Lawak 6 ! Tak pernah miss.... Pada awal cerita, ai memang dah gelak habis dengan Zero & Skema.. Tapi Skema tak bertahan der.... Tup tup , graf SHIRO naik mendadak ! Lawak minggu makin minggu makin menjadi *eh ? apa punya ayat daaa....* Terus ai sokong ZERO & SHIRO, nama je sokong, tak pernah VOTE pun.... BAZIR! hahahahahaha!!! So, ai tak tahu nak klasifikasi-kan ai sokong diaorang ni celah mana? harharhar!!


Semalam, ai takuttt sangat SHIRO tak dapat masuk Final, last last rupanya, keempat empat kumpulan dapat masuk final!! Apa apa pun, ai berharap sangat lawak ZERO & SHIRO TERBAIK masa final nanti... ! Pleeeasee ek? Buatkan ai tak boleh tutup mulut, asyikkk nak gelak je on that day.. hokayyy???  *dah macam juri laks..hihi*





My fav gropus!





Yang ni, biasa biasa jeee... 



Bila final Raja Lawak 6 ni? Bila??? Jumaat depan 16Mac2012 , di Astro Warna pukul 10pm.... Kalau sapa sapa nak tengok LIVE kat Dewan Sivik MBPJ, Petaling Jaya boleh la bersesak sesak di Pintu Utara Astro Bukit Jalil pada Jumaat 16Mac2012 jugak dari 10pagi.... Pas percuma ni terhad je beb! Sapa cepat dia dapat ! Ai? Tengok kat rumah jeee.. Takmo sesak barat! Lagipun pengalaman tengok LIVE tak berapa best macam tengok kat rumah.. heeeee ~


Kalau nak tahu info peserta RL6 ke, undian terkini ke, pergi kat Astro/RajaLawak !


Dan ini adalah pesanan untuk bakal RAJA LAWAK 6.. Tolonglaaa.. kalau dah menang tu, dah terkenal, jangan la berpecah! Sayang woooo.. Macam Sepah ! Lawak best!! Tapi sayang dah berpecah, terus lawak tak berapa best ! Ai memang melanggan Astro Warna sebab suka channel channel lawak.. drama drama yang berunsur komedi, suka tengok komedi ! Harap uols dapat mewarnai Industri Komedi kita!!!   
**eh eh? aku ni sapa ? diorang tu baca ke pesanan aku ni? hahaha!! **








Yang berharap my fav groups menang!!
signature ms eida

7 comments:

  1. sokong zero.. yg lain hancor...

    ReplyDelete
  2. zana sokong shiro!

    zana pun setakat suka jer.. undi2 x pernah.. hahahhah

    ReplyDelete
  3. zana sokong shiro!

    zana pun setakat suka jer.. undi2 x pernah.. hahahhah

    ReplyDelete
  4. @Zana Adieyza

    Bazir je undi kan.. diaorang bukan kenal kita pun... wakkakakkaka!!

    ReplyDelete
  5. Rumah saya dah takde astro..
    Dah tak tahu menahu pasal cerita2 di astro..huhu

    ReplyDelete
  6. @CIK PUAN TIPAH

    Huhu.... tak pe tak pe.. nti ida update.. boleh tau jugakk =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page