Saturday, March 10, 2012

Dapat D O O D L E - Muslimah In PINK -





Hari ni baru ada masa nak update entry.. Muka happy , menyengih je dari tadi tak sabar nak bukak blog.... Ai tunggu sesuatu ni ~ Dengan perut kenyang makan kari bawal yang dimasak oleh diri sendiri , sedap ! *puji diri sendiri nampak?* , SAH SAH !  D A P A T !! YEAHhhhhhhhhhhhaaaaaa . . a.a a. .a a. a !


D A P A T apa ? Ingat tak ai terkinja kinja nak D O O D L E free oleh APIT tu?? Ai dapat nokss.... Tak sangka cepat nya si Apit ni buat .. heheeeee ~~ *menyengih lagiiiiii*  Nak tengok rupa D O O D L E ai tu ? Yang bakal diletakkan di dalam si G.E.D.I.K ni ??




_DOODLE yang menepati citarasa_
Muslimah IN PINK 









Yang suka gila DOODLe ni!
signature ms eida

10 comments:

  1. comeinya doodle. kaler pink pulak tu. trademark eida hihi

    ReplyDelete
  2. huhuhuh i pun dapat ok! org terakhir plak tuh.. thanks eida sebab post psl doodle ni.. hihihih!

    ReplyDelete
  3. @C.I.N.T.A

    Tu la sib baik cinta cepat tau.. kalau tak.. melepas... hihihihihi~~

    *dah letak dlm blog ke?* hihi

    ReplyDelete
  4. @anna alaui

    Lambat sangat ko submit.. kalau freefree ni, kene cepat! hiihhii.. Next time ok?

    ReplyDelete
  5. kebetulan aku byk keje time tu...xsempat nk submit awal2..rugi je kn..hehe..

    ReplyDelete
  6. @anna alaui

    Tak pe tak pe.. next time.. banyak lagi menda mcm ni dlm dunia blog ni.. hehhehehhe

    ReplyDelete
  7. hehehe..kalo ada lg bgtau aku..dayah,aku ada jual shawl tema rimau..nti aku upload gbr tau.

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page