Tuesday, March 6, 2012

Cookies Wagon YUMMMY !!!~






Sejak ai tengok JJCM sebulan yang lepas, masa tu masih Qi yang jadik hostnyaa *host JJCM yg baru TAK BEST kan!* , ai ternampak Lorry Pink ni.. Ooo.. jual cookies & cupcake! Kat mana kedai ? Tak de! Just lorry yang bergerak yang berada di sekitar Lembah Klang... hurm..... Sebulan menahan nafsu nak cuba cupcakes dari Cookies Wagon ni , akhirnya semalam ai dapat kejar si Lorry Pink ini... hoooo... yeah !!



Bila uols like facebook Cookies Wagon ni, akan dapat tahu dimana si Lorry Pink ini akan berada..Pihak mereka memang selalu akan update tempat.. So, kejar lah mereka!! hihihi~ Ai pun tertunggu tunggu bila lah nak datang BTHO (Bandar Tun Hussien Onn) . . Sekali semalam, si Lorry Pink akan berada di Mcd BTHO dari 4pm-7pm..... Awal awal lagi dah cakap dengan hubby, nak balik on time sebab nak kejar Lorry Pink.. Hubby follow je.. ~ Teruja nya ai bila nampak Si PINK besar disitu... heehhehhee~~


*nampak tak 'budak' perempuan berbaju kurung ungu, berhelmet PINK *semangat* sampai tak sempat bukak helmet ke kak?? hihihi*



Abang dan kakak ni memang peramah, layankan je ai tangkap gambar sana sini.. Siap cakap jangan lupa update blog dan tag Cookies Wagon kat facebook.. hihihi ~ *BAIK* Sememangnya ai tak tahu nak order apa.. semua nampak sedap ! Tanya hubby, dia takmo.. So, ai order ikut tekak ai . . Ada budak budak sekolah order, ai tengok je... Sebab ai sibuk tangkap gambar lagi.. hihi ~ Sib baik hubby mood elok, siap tangkapkan gambar untuk ai... =D





Antara cupcakes yang ada.. Colourfull kan? Teruja tau ai tengok !! Apatah lagi nafsu makan mula membuak buak... HAHA! Dan cupcakes dia, sangat murah berbanding yang ada kat luar... sedap memang sedap !!!!! Selama ni , ai tak berapa suka RedVelvet, tapi ai terus jatuh cinta dengan RedVelvet Cookies Wagon ni... Memang sedap !!! Sedap oi.. Sangat sedap !! *haa... teruja tak ai ni*





Tak cukup lagi dengan cupcake semua, ada jugak jual Ice Blended . . Ai suka !! Memang masa ai follow facebook Cookies Wagon ni, rata rata cakap No.3 tu paling sedap ! Caramelo... Tapi bila ai tanya, ada campuran Kopi laa....Frust! .. So, ai cuba Choc Freeze ~ Not bad ! Sedap jugak tauuuuuuu ~~





Sudah sudah la menangkap gambar, akhirnya ai membuat pilihan order..... Bayar tak sampai RM20 pun, siap dapat percuma puding caramel yang gila sedap... Tak cukup satu! Nak dua ! tiga ! hehe~ Apa yang ai beli? 1cupcake RedVelvet (RM2.80), 1cupcake Oreo (RM2.80), 2 blueberry cheese tart (RM2.00), Bittersweet (RM5.50) and Choc Freze (RM 6.50)!! Memang menyelerakan.. Makan yum yum yum sambil tengok Ariana Mikhail ~ perghhhhh . . . Best!!!   *nak repeat!*


* Terliur tak uols ?? * TAK ???

.
.
.
.
.
.
.

*Kasi tayang lagi sekali ! hihihhi* YUM YUM YUM ~~











Yang memang akan kejar lagi si PINKy ni,
signature ms eida

23 comments:

  1. terliur sgt...tp hanya mampu lihat.bila la dpt merasa

    ReplyDelete
  2. fuiyoo..dapnye nampak..
    seyes terliur k..
    semangat tul yg pakai helmet pink tuh..hihi

    ReplyDelete
  3. sangat jelesssssssssssssssssssssssssssssss ok!!

    sedapnya tengok gmbr cupcake tu.. kalau dpt, gerenti layan habis kan... nak cikit!

    ReplyDelete
  4. Dia tak dtg area KL kah?? teheeee :D

    ReplyDelete
  5. haa...semalam lepas ambk ank aku... terus aku g drive thru mekdi kat situ... nampak la lori gedabak ni... ingtkan hari ni baru nak tgk ape yg die jual... ingtkan tiap ari die kat situ... huhuhu... kebetulan pulak nmpak smlm...

    ReplyDelete
  6. @eKa

    Bila eka datang sini, dan datang KL.. hehehehe~~

    ReplyDelete
  7. @.: iEyLa :.

    Tu la.. sampai tak sempat nak bukak! Kekonon takut habis.. hihihi

    ReplyDelete
  8. @Zana Adieyza

    Memang layan habisss.. nak nak makan sorang pulak.. huby ida taknak der..

    Eh zana, si pinky ni selalu je datang Putrajaya tauuuuu !

    ReplyDelete
  9. @PUANSTOBERI

    KL ? Hurm.. rasanya Kepong tu ada lah... hehhehehe

    ReplyDelete
  10. @careno

    HAHHAHA!! lambat bro.. dah melepas... hihihii

    ReplyDelete
  11. belum pernah jumpe lagi cupcake bgerak cegini..
    sedap x gedik?? tgk mcm sedap jek

    ReplyDelete
  12. waaa.. nampak sedap tart dia n cup cake oreo tu... fuuuuhhh... agak2 ari sabtu ahad ada x? ada kat umah pun sabtu ahad ja.

    ReplyDelete
  13. nmpak sedappp! cer eida tanya dia, xmo dtg penang ke? hihihi ;p

    ReplyDelete
  14. @Zaza

    Memang sedap kak za... Ari sabtu ahad tak de kat BTHO.. tapi ada kat tempat lain.. cuba like fb diaorang, boleh tahu kat mana diaorang.. =)

    ReplyDelete
  15. @CikPuan Fara

    Hihihihi...... mungkin lepas diaorang kayaaaaa.. or bisness dah maju? jelajah 1Malaya... hihihi

    ReplyDelete
  16. wee..nmpk sedap ice blended die..
    comel je lory die tu kaler pink lgik..
    nice2xxx.;)

    ReplyDelete
  17. @iera 11

    Memang sedap bangat!! pinky tu yg best!! hihhihi

    ReplyDelete
  18. Terima kasih yang tidak terhingga diatas write-up ini dan sokongan serta doa kalian akan membawa kejayaan kepada cookies wagon sehingga ketaraf yang boleh difranchisekan kepada anak-anak muda kita - salam dari semua kakitangan cookies wagon

    ReplyDelete
  19. Terima kasih yang tidak terhingga diatas write-up ini dan sokongan serta doa kalian akan membawa kejayaan kepada cookies wagon sehingga ketaraf yang boleh difranchisekan kepada anak-anak muda kita - salam dari semua kakitangan cookies wagon

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page