Wednesday, March 28, 2012

Amanda 1 Y E A R !





Malam sabtu lepas, hari yang sama ai ada Family Day tu, bff ai buat besday party anak nya.. AMANDA HANI ni dah setahun daaa.. Sekejap je masa berlalu... Kalau ai ada rezeki awal, anak ai mesti dah sebaya dengan anak Rita, sebab we all kahwin tarikh yang sama.. heee ~~ *tapi tak de rezeki lagi* sobsss......


Ai datang lewat sikit, penat kan ber'family day' siang hari tu.. hihiihi ~ Ai paksa kawan kawan ai tunggu ai sampai ai datang... huu~~ Lama kot tak jumpa diaorang ! Ada event event gini baru nampak batang hidung memasing ~ heee . . .

Amanda Hani not in mood that day - Tak sihat, batuk, muntah... Sian baby..
 Tapi kek itu sedap gilakkk !! *eh tetiba* heee~



Lama gila tak jumpa uols kan ! kan ! Yang dah kahwin, usung anak.. Bestnya lahai...... Yang masih bujang, dok usung handphone je.. heeee~~



Again.. time ni Yatie baru sampai..... Dah besar dah batrisya.... Comelnya lahai..... Totally muka Sheh ! hihihihi~ Bila lah ai nak usung baby ni.. Kawan kawan yang dah kahwin semua dah ada baby sendiri.. Ai bila lagi ?


 *Haip!! Ada baby, bukan untuk menunjukkk.. Salah niat tu! Nak baby untuk meramaikan umat Islam dan juga penyambung generasi suami isteri..dan juga meramaikan umat manusia ke jalan ALLAH ! Salah niat, mana tak doa dimakbulkan!! heee * 


 Seorang lagi mummy to be... Take care ayu !


Present for Amanda Hani.. Ni je yang sempat MamaIda belikan ~ Tak sempat nak cari pape pun, sebab time tu memang sibuk dengan FamilyDay.. huuuuuu~~~ Have fun with the socks baby!!~









Yang makan banyakk malam tu.. hihihihi,
signature ms eida

4 comments:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page