Tuesday, March 27, 2012

Ai won RM190 !!~~ lallalallalala . . .





Layan kan gambar pemenang pemenang masa we all berFamily Day (24.03.2012) 
di Wetland, Putrajaya...



Banyak acara yang di sediakan . . Nak hadiah ? Kene lah masuk acara acara tu... 
Antara yang Acara terbesar pada hari itu adalah :



Kumpulan 5'Ronok JOHAN Treasure Hunt - Hadiah berupa hamper *ai yg balut tu* dan Voucher JayaJusco RM50/seorang. Disebabkan kumpulan ini telah memecah rekod yang sedia ada, iaitu selama 43minit sahaja, maka Tuan Pengarah we all bagi hadiah special tau!! *jeles aku!!*




Kumpulan ai, Tarzan Kota dapat tempat terakhir !! Wakkakakakkaka!!
Tapi dapat lah jugak hadiah - Voucher JayaJusco RM20/seorang..
Tapi disebabkan ai satu kumpulan dengan hubby, ai dapat RM40 !~ yeahhhhhhhh~~~





Next, ai dengan gambar memang tak dapat dipisahkan.. Ai like posing, ai like tangkap gambar.. Dan of coz, ai dan hubby masuk acara Gambar Tercantik !! Dan Alhamdulillah, we all MENANG Tempat PERTAMA !! Hooo yeahhhh ~~ Hadiah berupa Voucher JayaJusco RM150 !
Yang sebelah tu, adalah gambar yang dinobatkan sebagai GAMBAR TERCANTIK !! Ai yang tangkap tu, model tak berbayar tu adalah Lan & Hubby si tukang lompat.. wee~~

Special Thanks to my sis, Lya, sbb pinjamkan ai camera DSLR..
Kalau tak, ai tak menang kot! hihiiiii~~




Next, tau kan ai dok sibuk sibuk cari baju untuk ikut tema.. Tapi ai tak memang pun !! Ada lagi yang lebih sedondon... hee ~ En. Alfa sekeluarga yang memakai seragam Askar ! Comel pulak tengok anak bini dia turut pakai sekali... hihihii~~` Hadiah untuk Pakaian Harmoni ialah berupa Hamper & Voucher JayaJusco~~
 Sedondon kan?




Dan ini yang paling ditunggu tunggu . . Grand Prize Cabutan Bertuah.... Ada 19 hadiah yang mana satu pun ai tak dapat ! Ai tak bertuah lah pulak hari tu ! Wakkakakkaka !!! Tapi GP ni dimenangi oleh, myboskecik !!! Ohhh yeahhh ~~ Suka ler tuu dapat set Home Theater !  Ouh yerrr ~ KakAinul hanya menjadi tukang amik je tapi cukup eksaited kan, si penerima sebenar dah balik daaa.. KakWani, u won ok!!!!   =p 
Yang berbelang biru ni our Pengarah ~ Raget kan beliau? hihihi!




Bila di total up kan, ai menang RM190 yang berbentuk Voucher JayaJusco.. OOo makkk... Nak beli apa ekk?? Bestnyaaa !!! hee ~~ Thanks CPUM ! Lebiu laaaaa.... ~~









Yang suka happpyyyyyy gilakkk,
signature ms eida

14 comments:

  1. bole beli bju raya kt jusco..huhu..eh cmne lompat2 tuh..??

    ReplyDelete
  2. byk tuu rm190..sape nak bg kan..
    rezeki..alhamdulillah..
    nnt klu ade balance blh la belanje akk..mcD pun jadilah .. ;)

    ReplyDelete
  3. alahai....comelnya geng askar tu...cute je.sporting gile

    ReplyDelete
  4. lupa ckp...tahniah dpt 190 tu.hehhee...jom banjer eka kat JJ

    ReplyDelete
  5. jom banje chinta..ngeh...ngeh..ngeh

    ReplyDelete
  6. suka la tgk Gamabar Tercantik tu...
    Anyway, congratz

    ReplyDelete
  7. wahhh bestnya.. hadiah hamper tu besar btl yer...

    ReplyDelete
  8. @iera 11

    Baju raya? hihihihi.. aku ada plan dengan voucher tu.. nantikan... =p

    ReplyDelete
  9. @intan_blur

    Betul kak.. sapa lah nak bagi free free macam tu.. hee~~ Rezeki.. Aminnn

    ReplyDelete
  10. @eKa

    Tu la eka, tak sangka bila ada family day macam ni, baru nampak kesportingan mereka.. hahhahahhaa

    ReplyDelete
  11. @Masya

    Besar.. dan susah nak balut.. ishkkk.. hihihiihi

    ReplyDelete
  12. @ninieZUERYANNIE

    Tukang amik hadiah pun eksaited tau!! hhhihihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page