Wednesday, February 8, 2012

WORDLESS WEDNESDAY #9 | Syok habis !!

Assalammualaikum w.b.t . .


Setiap kali lalu kat Jam Besar Fraser HiLL ni, mesti ai snap pics... HEHE~
Hubby layankann jeee ~~
Mana boleh mara kan, kata . . . HARI BAHAGIAAAaaaaaa . . .










Yang cakap Fraser HiLL is not bad!
signature ms eida

16 comments:

  1. comelnya eida!!! syoknya gie BF waktu anniversary.. sejuk2 gitu.. hihihi..

    ReplyDelete
  2. @Zana Adieyza

    Sejuk tu yg best! auw~~ Macam zana ler.. G cameron! hihihihi

    ReplyDelete
  3. hurmm..terpikir jap..
    sis tukar2 baju amik pic kat sni ke amik pic hari yg lain kt tempat yg sme??hihi...comey la..

    ReplyDelete
  4. @.: iEyLa :.

    Hari lain lain lah yang... hehehhee~~ =p

    ReplyDelete
  5. bestnye g bcuti...
    ble la giliran aku plak kn???

    ReplyDelete
  6. @MaMADeBOt

    best best.. g nipiskan wallet kan.. huhu... Ajak je le zakri g! Tapi ko pregnant, takmo lah gi tempat jalan cmni.. pening ko kang!

    ReplyDelete
  7. blm g tmpt yg cmtu pn aku dh pening dyh...
    agknye ble dh g sne br ilang kot pening aku ni...
    hahahaha

    ReplyDelete
  8. @.:shura shushi:.

    Sabar sabar... ni macam nak pergi je? hihihi

    ReplyDelete
  9. @MaMADeBOt

    Ha... dia kene opposite kot? Try ah! hihihihihi

    ReplyDelete
  10. yang, berapa rate 1 malam hotel dekat sini?

    ReplyDelete
  11. @nadia

    Alamak yang.. ida tak dok hotel... ida duk rumah kerajaan.. mruah sikit.. RM50/nite.. Tapi rasanya hege hotel below RM200 kot?

    ReplyDelete
  12. ye la jam besar ni la land mark fraser hill ye dok?

    ReplyDelete
  13. uhuk uhuk uhuk... bile la incik laki nk bawak pi nih.. uhuk uhuk huk

    ReplyDelete
  14. @cikbedahlaser

    Apa lagi, goda dia malam ni...hehhe.. sure lentok, terus on je FH ni..=)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page