Wednesday, February 22, 2012

WORDLESS WEDNESDAY #12 | Kehendak je semua ni !!






Kehendak.. kehendak.. semua ni kehendak ai... Bila lah boleh jadik keperluan ni.. HAHA!!
Geng TTC memang suka nau pakai ayat kehendak keperluan ni, bermula dari Kekda lah ni.. hihihihi~

Semenjak tengok Eka ke Korea, mula lah nak pergi juga!!



Bila tengok semua orang update pasal USS, mula lah jugak nak pergi Singapore!! hihihi











Yang asyik fikir nak berjalan je kerjanya!! hihi
  signature ms eida

12 comments:

  1. jom singapore akhir tahun ni...g singapore akhir tahun best...they having big sale!!!!sbb mmg rancang dgn kalid nk g akhir tahun....

    ReplyDelete
  2. kalu september tu blom masuk winter. syok la jln ida. still byk bunga yg berkembang. ala2 autumn in my heart gitu. rm3700 tu murah ida. haruslah memenuhi kehendak! hihihi

    ReplyDelete
  3. @missayu

    Tak berminat la dengan sale.. Aku nak masuk USS and round Singapore je.. hehehhe~~ Akhir tahun dah full.. =(

    ReplyDelete
  4. @yannie bunny

    Autumn ke? Best!! MEmang murah sebab under JKR kan.. Tapi, september? USS? HAHHAHA!! Keliru keliru.. hihihiihi.....

    ReplyDelete
  5. @::EIDA::

    xpe da...xdapat g uss,tunggu legoland kat johor siap n bukak...hahahaha...weh,bulan 10 kitorg nk g gold coast morib,jom...sesaje rilex2.....

    ReplyDelete
  6. @missayu

    Logoland kat JB? tak pernah dengar? Waahhh.. best ke? Ni kire Uss ala ala lah ni? hehehe....

    Goldcoast Morib? Menarik!! sapa sapa plan??

    ReplyDelete
  7. @::EIDA::

    a ah,legoland kt johor...operate thn ni or thn depan,xsure...gc morib tu,yg skrg kompem aku,dayat,yong n kalid... =)

    ReplyDelete
  8. @missayu

    Oooo.... Ok2.. nanti dah dekat dekat, aku bagitahu...Mungkin ok.. sebab dekat je kan.. hehhehe

    ReplyDelete
  9. fuyoo bestnye klu dpt g korea niehh..
    huhu..
    tp rm3k tuh..erkkk!!
    (mane nk carikk!!)

    ReplyDelete
  10. @iera 11

    Makan megi jela... hahahahha!! Memang berjanggut la kalau nk g korea tu kan.... hihiihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page