Wednesday, February 8, 2012

WORDLESS WEDNESDAY #10 | Kelakar gilaaas!


Assalammualaikum w.b.t . .




Sesedang meng'upload' gambar tadi, jumpa gambar gambar yang TAK jadik ni.. Bila tengok berulang kali, jadik lawak pulak.. Apa apa je kerja hubby ni . . Actually, hubby nak LOMPAT! Tapi, camera we all tak canggih, maka susah nak dapat LOMPATAN yang cantik ! Inilah HASILNYaaa . . . Wakakkakakkaa!! Gelakkan diaaaa . . . =p










Yang rasa, ada orang fed up tak asik2 entry ♥♥ ni ???
signature ms eida

6 comments:

  1. hihihihi.. eida, mmg kelakar..

    ala eida, zana pun guna kamera murah jer.. tapi kena pandai setting & snap.. try lagi yer nnti..

    ReplyDelete
  2. @Zana Adieyza

    Hhihihi.. kelakor gilass!!! Masalahnya zana, hubby ida ni buat senyap2... ida nk tgkpkan takmo.. g buat setting timer, gini ler jadiknyaaaa.... hahhaha!!

    ReplyDelete
  3. next time bawak la personal fotografer... i sudi offer diri... cuma perlu sediakan penginapan utk 1 sefamili... ekekeke...

    ReplyDelete
  4. @careno

    Wakakakaka. tak pe tak pe. nnti bawak u, dah tak de privasi.. hihihi

    ReplyDelete
  5. hahhahaha...nice la gedik..sgt menarik

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page